NMJ kehitysryhmä kohtasi AIK:n (SWE) harjoitusottelussa

Nuorten naisten maajoukkueen (T98) pohjalle perustetun kehitysryhmän ensimmäinen leiri Kisakalliossa huipentui ystävyysotteluun Tukholman AIK:n naisten joukkuetta vastaan. Tiedossa oli tiukka taisto, varsinkin kun kyseessä oli melkein kaikilla joukkueemme pelaajilla kesätauon jälkeen ensimmäinen oikea peli.
Vielä kun vastustajan riveissä oli tuttuja nimiä kuten Peltola, Roos ja Väyrynen, niin ottelussa oli hyvä lataus.

Suomen joukkue räväyttikin alussa ja siirtyi johtoon muutamien ensi minuuttien jälkeen. Ensimmäinen erä mentiin suomalaiskomennossa ja erätauolle siirryttiin 13-9 johdossa. Toisessa erässä AIK:n naiset hivuttautuivat vähä vähältä rinnalle ja ottelu eteni yhden-kahden maalin erolla. Suomalaisten hieman väsyessä laajemmalla ryhmällä pelannut AIK pääsi toisessa erässä ensimmäistä kertaa maalin johtoon vasta kaksi minuuttia ennen loppua. Suomalaiset pystyivät vielä tasoittamaan  viimeisellä minuutilla, mutta tukholmalaiset puristivat vielä ennen loppua voittomaalin.

NMJ kehitysryhmä – AIK (SWE) 26-27 (13-9)

Vaikka harjoitusottelussa tuli niukka maalin tappio, Suomen kehitysryhmän päävalmentaja Tommy Suoraniemi oli tyytyväinen ensimmäisen leirin antiin.

Suoraniemen mielestä ryhmä hitsautui hyvin yhteen heti ensimmäisestä harjoituksesta lähtien ja kaikilla leirille valituilta oli hyvä asenne ja tekemisen meininki. Hän toteaa myös, että tämä nyt valittu T98 maajoukkueen jatkumo hieman laajennettuna kehitysryhmänä oli hyvä päätös.

Suunnitelmissa on, että kehitysryhmä kokoontuisi seuraavan kerran heti ensi vuoden alussa. Pelaajat tälle leirille tullaan kutsumaan vuoden loppupuolella.%

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.