Naisten maajoukkue kokoontuu 17.-20.3. leirille Kisakallioon

Naisten maajoukkue kokoontuu leirille Kisakallioon huomenna keskiviikkona 17.3. Poikkeusolosuhteiden vuoksi kaikkien Ruotsissa asuvien pelaajien saaminen Suomeen leirille ei valitettavasti ollut mahdollista, mutta viime hetken muutoksista huolimatta leirille kokoontuu silti hyvä ryhmä valmistautumaan kesäkuun EM-esikarsintaan. Leiri on pitkän tauon jälkeen erittäin tärkeä valmistautumista tuleviin karsintapeleihin.

Karsintavastustajat EM-esikarsintaan arvotaan Euroopan käsipalloliiton pääkonttorissa Wienissä sopivasti keskiviikkona 17.3.

Päävalmentaja Tomas Westerlund:

”Tulemme leirillä keskittymään sekä hyökkäyksen että puolustuksen taktiseen puoleen. Leiri on osa valmistautumista tulevaan EM-esikarsintaan, joka pelataan kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Käymme läpi omaa peliämme ja teemme töitä pelimme yksityiskohtien kanssa. Vaikka pandemia on aiheuttanut meille ongelmia niin teemme parhaamme ja haluamme saada leiristä irti kaiken mahdollisen. Odotan Kisakallion leiriä innolla. Tämän leirin jälkeen on sarjoissa pudotuspelien aika ja seuraavan kerran kokoonnumme maajoukkueen kansa toukokuussa.”

Leirille osallistuvat pelaajat:

Roosa Niemi HIFK
Kira Itkonen Dicken
Suvi Erhovaara KyIF
Tove Salokivi Dicken
Lotta Kulju Boden Handboll IF
Johanna Hilli GrIFK
Malena Heikkinen Dicken
Ida Väyrynen HIFK
Matilda Peitsaro Dicken
Madeleine Lindholm SIF
Annina Nyholm HIFK
Jessica Gammals Dicken
Ella Holopainen HIFK
Linn Wentzel Dicken
Anna Lindholm Dicken
Petra Gostowski HIFK
Janica Sjöström Dicken
Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.