Naisten käsipallomaajoukkue turnaukseen Puolaan

Naisten maajoukkue kokoontuu leirille Puolan Gdanskiin 20. – 24.3.2019. Gdanskissa pelataan viikonlopun aikana kansainvälinen turnaus, Suomen lisäksi turnaukseen osallistuu Espanjan, Puolan ja Romanian B-maajoukkueet.

Päävalmentaja Tommy Suoraniemi on nimennyt seuraavat pelaajat turnaukseen:

Linnea Back HK Drott (SWE), Suvi Erhovaara KyIF, Wilhelmina Wolff IFK Örebro (SWE),
Annika Näräkkä Tyresö (SWE), Malin Wilen GT Söder (SWE), Anna Lindholm Dicken, Ella Holopainen HIFK, Jessika Gammals Dicken, Tove Salokivi Dicken, Erica Gustafsson BK-46, Emma Aarnio Västerås (SWE), Ellen Norrgrann Nacka HK (SWE), Johanna Hilli Kristianstadt (SWE), Lotta Kulju IF Hellton (SWE).
Viime pelikierroksella loukkaantuneen Ida Väyrysen tilalle on valittu Nicolina Fredriksson BK-46.

Päävalmentaja Tommy Suoraniemen ajatuksia Puolan leiriviikosta:
”Matkamme joukkueen kanssa jatkuu ja on mukavaa tavata jengi taas. Olemme analysoineet viime MM-karsinnan ja sieltä otamme monta hyvää asiaa mukaamme. On myös paljon, jota voimme parantaa. Meitä odottaa kolme hyvää ottelua Romanian, Puolan ja Espanjan B-maajoukkueita vastaan, ja toivon, että saamme niistä lisävauhtia kiivetä ylöspäin. Tästä tulee tärkeä leiri, jossa harjoittelemme ja pelaamme ennen EM-esikarsintoja touko-kesäkuun vaihteessa”.

Suomen ottelut (peliajat paikallista aikaa)

Perjantaina 22.3. kello 14.15 FIN – POL B
Lauantaina 23.3. kello 13.00 FIN – ROU B
Sunnuntaina 24.3. kello 11.00 ESP B – FIN

EHF EURO 2020 -karsintojen arvonnat Kööpenhaminassa

Naisten seuraavat EM-kilpailut pelataan 4. – 12.12.2020 Norjassa ja Tanskassa. Karsintojen arvonnat suoritetaan torstaina 4.4.2019 klo 18 paikallista aikaa ja arvontatilaisuus tullaan striimaamaan Euroopan liiton kotisivuilla.

Suomen naiset aloittavat karsintansa esikarsinnassa (Qualifiers Phase 1) 31.5. – 2.6.2019, yhdessä Israelin, Kreikan ja Luxemburgin kanssa. Esikarsinta pelataan turnausmuotoisena. Tästä esikarsinnasta voittaja nousee varsinaisiin karsintoihin, osallistuen arvontaan korissa 4.

Linkki EHF:n uutiseen

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.