Naisten käsipallomaajoukkue MM-karsintoihin Sveitsiin

Naisten maajoukkue kokoontuu Kisakallioon 26. – 27.11. Leiriltä joukkue siirtyy keskiviikkona Sveitsin Siggenthaliin, jossa pelataan 30.11. – 2.12.2018 yksi MM-kisojen Euroopan karsintalohko. Suomen lohkon muut maat ovat Sveitsi, Färsaaret ja Liettua.

Päävalmentaja Tommy Suoraniemi on nimennyt seuraavat pelaajat turnaukseen:
Jenna Lohi Peltola Tyresö (SWE), Linnea Back HK Drott (SWE),
Annika Näräkkä Tyresö (SWE), Alexandra Roos Skara HF (SWE), Anna Lindholm Dicken,
Ella Holopainen HIFK, Inka Jäntti HIFK, Tove Salokivi Dicken, Emma Aarnio Västerås (SWE), Ida Väyrynen HIFK, Linda Cainberg HIFK, Ellen Voutilainen Skuru IK (SWE), Johanna Hilli Kristianstadt (SWE), Lotta Kulju IF Hellton (SWE) sekä uusina nuoret Ellen Norrgrann Nacka HK (SWE) ja Jessi Laasio KyIF.

Tommy Suoraniemen ajatuksia tulevaan MM-turnaukseen valmistautuvasta joukkueesta:
”Odotamme innolla MM-karsintojen alkamista. On hienoa taas tavata joukkue ja päästä pelaamaan MM-karsintaa. Mielestäni meillä on hyvä suunta ja pelaajat ovat kehittyneet edelleen omissa joukkueissaan. Leiriviikko Unkarissa oli erittäin onnistunut ja pelit Kiinaa ja Kroatiaa vastaan antoivat hyvää fiilistä puskea eteenpäin. Jos onnistumme täydellisesti, voimme yllättää ja aiheuttaa vastustajillemme harmaita hiuksia”.

Suomen karsintapelien aikataulu (peliajat paikallista aikaa)
pe 30.11. klo 16:30 Färsaaret – Suomi
la 1.12. klo 19.00 Suomi – Sveitsi
su 2.12. klo 12.00 Liettua – Suomi

Linkki striimauksiin: https://www.handballtv.ch/de

Karsintaturnaus EHF:n nettisivuilla: http://eurohandball.com/wch/women/2019/round/1/Qualification+Europe+Phase1

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.