Näe kaikki SM-liigan ja SM-sarjan ottelut SolidSportin kautta – myös junnuotteluita tulossa

Miesten SM-liiga käynnistyy 20.9. ottelulla ÅIFK-SIF. Naisten SM-sarjassa puolestaan pelataan avausottelut 28.9. kun GrIFK ja Atlas sekä SIF ja HIFK ovat vastakkain.

Kaikki SM-ottelut on mahdollista nähdä suorina lähetyksinä lunastamalla katseluoikeus joko yksittäiseen otteluun tai koko sarjaan kuukausikatseluoikeutena. Kuukausikatseluoikeuden hinta on 9,90 €/kk ja tällä näkee sarjan kaikki ottelut. Yksittäisen SM-ottelun hinta on alk. 5,90 €.

Myös esimerkiksi juniorijoukkueella on mahdollisuus perustaa oma kanavansa ja myydä otteluitaan. Tässä tapauksessa hinnoittelu on joukkueen vapaasti päätettävissä.

Jokaisella joukkueella on SolidSport-palvelussa oma kanavansa. Kuluttajien tulee tehdä lähetysten ostotilaus jonkun joukkueen kanavan kautta, vaikka katseluoikeus tuleekin kaikkiin sarjan otteluihin tai yksittäiseen otteluun kuluttajan valinnasta riippuen. Joukkueelle tilitetään sen oman kanavan kautta tehdyistä ostoista sopimuksessa määritelty osuus. Näin myös kannattajat tietävät, että he tukevat suoraan suosikkijoukkuettaan.

SM-liigan kanavalle tästä

SM-sarjan kanavalle tästä

Muun muassa käsipallo -hakusanalla löydät palvelusta jatkossa myös juniorijoukkueiden omat kanavat.

Lisäohjeet seuroille löytyvät täältä SolidSport -otsikon alta.

Lue Käsipalloliiton aiempi tiedote SolidSport -yhteistyöstä täältä.

 

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.