Ken Sirenius naisten päävalmentajaksi Dickeniin

Ken Sirenius on valittu Dickenin naisten SM-sarjajoukkueen päävalmentajaksi. Sirenius jatkaa edelleen päätyössään Suomen Käsipalloliiton valmennuspäällikkönä sekä Suomen naisten maajoukkueen kakkosvalmentajana.

Sireniuksen valintaa käsiteltiin liittohallituksen kokouksessa marraskuussa. Hallituksen yksimielisen päätöksen mukaan käsipalloliitto ei näe estettä sille, että Sirenius valmentaa Dickenin naisten SM-sarjajoukkuetta käsipalloliitossa olevan toimensa ohella. Hallitus tarkistaa tilanteen tarvittaessa kevätkauden 2019 jälkeen.

Koska Sirenius on juuri suorittanut EHF Master Coach -tutkinnon, liittohallitus katsoi, että Sireniuksen on valmentajan pätevyytensä kehittämiseksi hyvä myös päästä harjoittamaan joukkueen valmentamista. Hetki oli nyt otollinen, sillä Dickenissä avautui paikka nykyisen päävalmentajan Thomas Hivertin muuttaessa perheineen ulkomaille.

Sireniukselle valmennuspaikan vastaanottaminen Dickenin riveissä on liiton päätyön ohella tärkeä askel valmentajan uralla. ”Olen innoissani ja otan valmennustyön vastaan hyvillä mielin. Motivaatio on huipussa ja halu tehdä valmennustyötä kova. Odotukset ovat korkealla, kun saan vastuun joukkueesta, joka on kehittynyt Hivertin käsissä merkittävästi viimeiset kolme kautta”, Sirenius linjaa.

”Liitolle on tärkeää, että Ken pääsee tekemään työtä, johon hän on juuri saanut vaativan koulutuksen. Haluamme tukea Kenin kehittymistä valmentajana sekä auttaa ja tukea myös jäsenseuraamme yllättävässä tilanteessa”, liiton toiminnanjohtaja Päivi Mitrunen sanoo.

Dicken tiedottaa valmentajavaihdoksesta omalla tiedotteellaan.

 

Lisätietoja

Ken Sirenius                                             Päivi Mitrunen

valmentaja                                               toiminnanjohtaja

puh. 040 674 6307                                puh. 050 555 7384

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.