Käsipalloliiton puheenjohtaja Jari Henttonen EHF:n Nations Committeen jäseneksi

Michael Wiederer jatkaa Euroopan käsipalloliiton johdossa – Jari Henttonen Nations Committeen jäseneksi

Euroopan käsipalloliitto EHF:n kongressi alkoi perjantaina 23.4. Wienissä ja kongressin ensimmäisenä päivänä tehtiin tärkeitä valintoja liiton päättäviin elimiin seuraavalle nelivuotiskaudelle 2021-25.

EHF:n puheenjohtajana vuodesta 2016 toiminut itävaltalainen Michael Wiederer valittiin toiselle nelivuotiskaudelle johtamaan eurooppalaista käsipalloilua. Samalla valittiin myös EHF:n hallitus niin ikään nelivuotiselle kaudelle.

Kongressissa valittiin myös EHF:n tärkeimmät komiteat ja kaikkiaan paikkoja täytettiin 53 kappaletta. Suomen käsipalloliiton puheenjohtaja Jari Henttonen tuli valituksi tärkeälle paikalle EHF:n miesten Nations Committeen jäseneksi. Henttonen edustaa komiteassa Euroopan rankingissa sijoille 25.-36. sijoittuvia maita.

Entinen aktiivipelaaja Henttonen on tehnyt pitkän uran suomalaisen käsipalloilun eteen. Suomen käsipalloliiton hallitukseen hän nousi ensi kertaa vuonna 2003 ja monivuotisen varapuheenjohtajakauden jälkeen hän on toiminut liiton puheenjohtajana vuodesta 2010 lähtien.

Lue lisää valinnoista: https://www.eurohandball.com/

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.