Itävalta vastassa EM-jatkokarsinnan viimeisessä kotiottelussa

Miesten maajoukkue jatkaa EM-jatkokarsintaa keskiviikkona 14.6. Vantaan Energia Areenalla, kun vastaan asettuu Itävalta.

Suomen joukkueessa on kevään aiempiin EM-karsintaotteluiin verrattuna muutamiakin muutoksia loukkaantumisten takia ja keskiviikon otteluun lähdetään kohtuullisen nuorella miehistöllä. Lopullinen kokoonpano varmistuu vasta ottelupäivänä, mutta varmuudella mukana on nuoria tulevaisuuden nimiä kuten Benjamin Helander.

– Päätavoite on saada nyt kaikki irti näistä pelaajista. Meiltä puuttuu nyt paljon kokemusta ja nuoria, kokemattomia pelaajia on kantamassa isoa vastuuta, päävalmentaja Kaj Kekki toteaa.

– Nyt on tietysti poissaolojen myötä uusien kavereitten pakko ottaa ja kantaa sitä vastuuta. Tässä on tilaisuus saada arvokasta kokemusta ja toivottavasti tämä palvelee sen myötä 2020 kisaprojektia.

Loukkaantumisia lukuun ottamatta Kekki on ollut joukkueen valmistautumiseen tyytyväinen.

– Joukkueessa on hyvä fiilis ja alla on hyvä harjoitusviikko. Emme ole Itävaltaan keskittyneet sen enempää, vaan pitäneet fokuksen omassa tekemisessä, kun uusia kasvoja on kuitenkin mukana sen verran.

Suomi yllätti Itävallan EM-jatkokarsinnan avauksessa vieraskentällä. Nuo kaksi pistettä ovat tähän mennessä Suomen ainoat jatkokarsinnassa. Itävalta-ottelun jälkeen Suomella on edessä vielä lohkon päätöskamppailu Espanjan vieraana tulevana lauantaina.

EM-jatkokarsintaottelu Suomi-Itävalta pelataan Vantaan Energia Areenalla keskiviikkona 14.6. kello 18.30.

Pääsyliput otteluun ennakkoon täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.