3. Käsipalloforum takana

Järjestyksessä 3. Käsipalloforum järjestettiin Kisakallion Rantamakasiinissa.

Paikan päällä oli edustajia 9 eri seurasta (Atlas, SIF, Dicken, BK-46, KyIF, HIK, Käsipalloerotuomarit, Akilles, GrIFK). Osallistujat saivat kuulla mielenkiintoisia, ajankohtaisia puheenvuoroja.

Matti Vartiainen (ex-Arsenal) kertoi aivotärähdyksestä ja sen vaikutuksesta, Jenni Helenius Mannerheimin Lastensuojeluliitosta ja Karin Storbacka Folkhälsanilta avasivat aihetta Turvallinen ja viihtyisä harrastusryhmä – Trygga Relationer inom idrott.

Kisakallion maittavan lounaan jälkeen pääsimme kuulemaan Olympiakomitean Eija Alajalta Tähtiseura-konseptista. Tähtiseura-merkkiä kannattaa kaikkien seurojen kannattaa tavoitella. Päivän lopuksi Peter Kihlstedt kertoi miten Karjaan ylpeys BK-46 nousi sillasta ja saa nyt keskiarvoltaan 600 katsojaa per ottelu.

Kiitos kaikille luennoitsijoille, loistavia aiheita ja esityksiä. Kiitos kaikille mukana olleille, toivomme että viihdyitte ja viette seuroissanne viestiä forumin aiheista eteenpäin.

Päivän materiaalit löytyvät täältä:

180102 käsipalloliitto Aivotärähdys_Urheilu_Käsipallo_Foorumi_2.9.2018 Käsipallofoorumi Handbollsforum 2018 Käsipallofoorumi

Merkitse jo kalenteriin 4. Käsipalloforum! Se pidetään vuoden kuluttua sunnuntaina 1.9.2019!