T98 maajoukkueen Tunisian turnauksen toisen päivän ottelut pelattu

10th Women’s (U17) MHC Championship turnauksen toinen päivä on nyt pelattu, lukuun ottamatta Italian ja Tunisian välistä iltaottelua. Suomen joukkueella oli tämän päivän otteluissa vastassa ehkä ennakolta kovimmat vastustajamaat kun aamupelissä vastassa oli Serbia ja iltapäivällä Turkki.

Pelit osoittautuivatkin tulosten valossa juuri niin hankaliksi kuin ennakolta saattoi odottaakin.  Vaikka peli heti aamusta Serbiaa vastaan lähtikin hyvin käyntiin, 1.erä vain maalin tappiolla. Loppuerät Serbia vei vain muutamalla maalilla mutta selkeästi kolmen maalin erolla (4-7).
Iltapäivän pelissä oli tällä kertaa Turkki vahvempi vieden Suomelta myös kaikki erät, 3-5 maalin erolla. Turkin joukkueen tulemme kohtaamaan seuraavan kerran 21.3. EM-karsinnoissa Romanian Turdassa ja tämä tänään pelattu esiottelu oli niin tytöille kuin valmennuksellekin hyvät mittari siinä, mitä pitää vielä parantaa ennen maaliskuuta, jotta saamme revanssin Turkista.

Suomen otteluiden tulokset:
Suomi-Serbia: 1.erä 5-6, 2.erä 4-7, 3.erä 4-7 –
lopputulos 13-20

Turkki-Suomi: 1.erä 6-2, 2.erä 9-6, 3.erä 10-5 –
lopputulos 25-13

Linkki turnauksen sivulle, jossa kaikki päivän tulokset:
http://www.mediterraneanhandballconfederation.org/10-mhc-2a-results-2080/

Turnaus on nyt Suomen joukkueella alkusarjan osalta nyt puolessa välissä, kolme ottelua takana ja kolme alkusarjassa vielä pelaamatta. Tyttöjemme pistetili on vielä avaamatta, mutta siihen on taas huomenna keskiviikkona hyvä mahdollisuus kun päivällä klo 13:00 saamme vastustajaksemme emäntämaan Tunisian tytöt ja klo 17:00 vastaan asettuu toinen Afrikan mantereen joukkue Egypti (ajat Suomen aikaa).

Huomista jännityksellä odotellen!

T98 taustaryhmä

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.