T98 ensimmäinen päivä pelattu 10th Women’s U17 MHC Championship -turnauksessa

Suomen alle 17-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue on tänään avannut pelinsä Tunisian Nabeulin turnauksessa. Joukkueellamme avausvastustajana oli Montenegron joukkue.

Suomi – Montenegro: 1.erä 2 – 9, 2.erä 4 – 6, 3.erä 5 – 6   
–lopputulos 11 – 21

Suomen tytöt venyivät loppuerissä hienosti vaikka heillä oli takanaan lähes vuorokauden yhtämittainen matkustus Suomesta Istanbulin kautta turnauspaikkakunnalle. Alun shokkierän jälkeen Suomen tytöt näyttivät näin tuloksen valossa päässeen peliin sisälle, kun toinen erä oli tappiolla enää -2 maalia ja kolmannessa päästiin jo maalin päähän.
Kun tai jos saamme yhteyden tuonne Afrikan mantereelle joukkoihimme, pyrimme raportoimaan illan ottelua hieman tarkemmin.

Huomenna Suomen joukkueella on edessä matsit Serbiaa ja Turkkia vastaan.  Serbia kohdataan aamuottelussa klo 10:00 ja Turkki alkuiltapäivällä klo 15:30 (molemmat ajat Suomen aikaa). Toivottavasti tytöt pääsevät huomenna hyvin nukutun yön jälkeen heti peliin kiinni ja pistävät vastustajat ahtaalle suomalaisella sisulla!

Hieman infoa meille vieraasta turnauksen pelisysteemistä:
Turnauksen alkusarjassa otteluissa pelataan kolme 15 minuutin erää, joista jokaisesta erästä on joukkueen mahdollista saada pisteitä. Erän voitosta saa yhden pisteen ja tasatulokseen päädyttäessä saavat molemmat 0,5 pistettä. Lisäksi koko ottelun voittaja saa kaksi pistettä tai tasapelin sattuessa molemmat saavat yhden pisteen. Maksimissaan on alkusarjan pelissä mahdollista saada 5 pistettä.
Finaaleissa ja sijoitusotteluissa vain lopputuloksella on merkitystä.

Maanantain 5.1.2015 kaikki päivän tulokset:

2015 Tunisia_Tulokset Jan5

Linkki päivän virallisiin tuloksiin:
https://www.mediterraneanhandballconfederation.org/10-mhc-1a-results-2065/

T98 taustaryhmä

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.