T98 kotiutunut suurleiriltä

Kesäkuun alun suurleiri on nyt myös T98-maajoukkueen osalta ohi ja kesäloma voi alkaa, ainakin hetkeksi. Yli 20 tyttöä kokoontui Solvallaan lähes viideksi päiväksi hiomaan niin henkilökohtaisia ja joukkuepelaamisen taitojaan kuin fyysisiä ja henkisiä kykyjäänkin.

Leiri aloitettiin keskiviikkona perinteisesti testeillä, joiden tuloksista saatiin selville miten pelaajat ovat fyysisellä puolella kehittyneet. Pelilliseksi pääteemaksi oli tällä kertaa valittu valmistautuminen heinäkuun lopulla pelattaviin Suomen ja Espanjan välisiin, joukkueen ensimmäisiin maaotteluihin.

Yhtenä leirin huippukohtana oli ruotsalaisen huippuvalmentajan Ljubomir Vranjesin vierailu leirillä ja hänen vetämänsä treenisessio. Samoin oli mielenkiintoista kuulla hänen mietteitään treenaamisesta ja käsipalloilusta yleensäkin.

Kun suurleirin aikana oli kroppaa rasitettu monipuolisin harjoittein, oli leiri T98-joukkueen osalta hyvä päättää sunnuntaina lounaan jälkeen Carina Andersen Aas’in mentaaliluentoon. Carina on myös mukana naisten maajoukkueen valmennusryhmässä ja siten hyvänä linkkinä meille nuoremmillekin.

Nyt jäämme innolla odottamaan valmennustiimin viestiä siitä, keitä tällä kertaa valitaan ryhmään, joka kokoontuu heinäkuun lopulla Solvallaan kohtaamaan Espanjan joukkueen.

Suomen ja Espanjan T98 maaottelut pelataan Solvallassa:

25.7. klo 16:00

26.7. klo 16:00

27.7. klo 8:30

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.