Otteluraportti Valko-Venäjä – Suomi 24.10.2014

T98 Valko-Venäjä-Suomi 24-21 (11-10)

Suomen maalintekijät: Emma Aarnio 10, Aino Pietiläinen 3, Ester Pörtfors 3, Emilie Berglund 2, Ingrid Degerth 1, Antonia Nyman 1 ja Annina Nyström 1.

Varoitukset Valko-Venäjä 3, Suomi 3

Ulosajot (2 min) Valko-Venäjä 7, Suomi 4

Valmentaja Sebastian Sebi Aarnion kommentit pelistä: ”Pelin alku ja ensimmäiset 15 minuuttia onnistuttiin loistavasti. Sitten peli notkahti, ihan kuin luotettaisiin että peli oli tässä. Lähes puolivaloilla tehtiin töitä toistemme eteen. Toinen puoliaika alkoi huonosti, ensimmäisen viiden minuutin jälkeen kuitenkin ryhdistäydyttiin ja jaksettiin nousta yhden maalin päähän. Sitten iski vissiin väsymys. Otteluun mahtui useita hyviä hetkiä. Toisella puoliajalla väsymys näkyi teknisinä virheinä, jotka tuplaantuivat ensimmäiseen verrattuna. Kaiken kaikkiaan ottelun voi tiivistää pettymykseen, ettemme voineet voittaa näin tasaista ottelua. Ottelu kaatui kuitenkin omiin virheisiimme.”

Kapteeni Emma Aarnion kommentti: ”Matsista jäi kaiken kaikkiaan hyvä fiilis. Pelasimme kovaa puolustusta ja pidimme oman pelin lähes loppuun asti.” Mikä oli esteenä voitolle? ”Vastustajan maalivahdilla oli hyviä onnistumisia ja viimeistelymme eivät onnistuneet. Joukkueen tsemppi oli kuitenkin hyvä ja missään vaiheessa ei annettu periksi. Huomiseen matsiin mennään täysillä, mukaan otetaan positiiviset asiat. Voittamaan mennään!”

Joukkueenjohtaja Kristinan terveiset Vilnasta

Saavuimme kauniiseen pakkasaamuun Vilnan kentälle. Seitsemän asteeen pakkanen ja kirkas auringonpaiste toivotti joukkueen tervetulleeksi. Viime viikonlopun leirillä käsiteltiin mm. laatua ja mitä se tarkoittaa. Yhtenä yksityiskohtana oli urheilijan säänmukainen pukeutuminen. Joka tytöllä pipo, hanskat ja kaulaliina… Laatu oli aamun termi. Hotelliin saavuttaessa meidät otti vastaan todellinen herrasmies. Hotel Manager joutui ensitöikseen kertomaan meille haasteesta; hotelli oli ollut täynnä edellisen yön ja huoneemme eivät olleet vielä valmiina. Lupauksia oli klo 15-16 välillä. Se, ettemme saaneet huoneita oli pieni haaste, sillä tyttöjen oli tarkoitus lounaan jälkeen päästä lepäämään ennen klo 15:30 otteluun lähtöä. Saimme kuitenkin kaksi huonetta, joten laukut niihin ja sänkyihin pari tyttöä nukkumaan. Loput ”onnekkaat” ottivat takkinsa tyynyiksi ja kävivät vieriviereen käytävälle nukkumaan. Loppu hyvin, kaikki hyvin, kaikki saivat huoneensa.  Kun illalla kävimme hotellin aulassa läpi aikatauluja viikonlopulle valmentajien kanssa, tytöt todella nukkuivat.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.