T96 Suomi-Sveitsi / Solvalla 19-33 (7-16)

Hieno viikonloppu!

Tämänpäiväinen matsi oli aika toisenlainen verrattuna eiliseen.

Sveitsin joukkue aloitti pirteästi ja vei ensimmäisen erän 7-16. Numerot kertovat myös sen, että hyökkäyspelissä Suomen tytöillä oli suuria ongelmia. Sveitsi puolestaan puolusti läpi koko ottelun 5-1-systeemillä, ja se puri, koska liikkuva ykkönen tuhosi kaiken vauhdin ja syöttelyn Suomen tytöiltä. Sveitsi siis puolusti paljon fyysisemmin kuin edellispäivänä. Kentällä oli myös tänään kapteeni Shancie Kägi (nro 4) jolla vauhtia riitti. Ja kun Sveitsi hyökkäsi, se tuli vauhdilla. Joka tyttö tiesi, minne juosta, missä vauhdissa jne.

Toinen erä alkoi pirteämmin, ja Suomi sai pelijujusta kiinni hetkittäin. Mutta lähelle ei koskaan päästy. Noin 10 maalin kaula pysyi sitkeästi ja lopussa se vielä suureni, sillä saimme paljon ulosajoja. Tsemppiä riitti kuitenkin, ja toisen erän vieraat veivät ”vain” 12-17. Suomen tyttöjen fyysinen vahvuus ja nopeus eivät tänään olleet Sveitsin luokkaa. Eli hommia riittää.

T96 joukkue ansaitsee kiitokset hyvästä tsempistä eilen ja tänään. Yleisöä oli molemmilla päivällä noin 120 per päivä. Kiitos jälleen kahvion pitäjille sekä valmentajille ja joukkueen johdolle koko viikonlopusta!

Sveitsin parhaampana pelaajana palkittiin nro 13 Laura Leyss viidellä maalillaan. Suomen joukkueesta maalipyssynä toimi taas hienosti pelannut Emilia Valkamo neljällä maalillaan. Suomen parhaana pelaajana palkittiin kuitenkin tänään Annika Andersson joka heitti niin ikään neljä maalia.   

Suomen maalintekijät: Emilia Valkamo (4), Jessika Gammals (2), Anna Jauhiainen (3), Amanda Salenius (3), Alexandra Ojala (2), Camilla Sjöblom (1), Annika Andersson (4).

Sveitsin maalintekijät: Annic Dormann (1), Laura Leyss (5), Anja Scherb (3), Xenia Hodel (3), Stefanie Albrecht (1), Michelle Schmied (2),Shanice Kägi (4), Serin Oezcelik(3), Sabrina Amrein(5), Lina Muntwyler(3) ja Carmen Zimmermann(3).

Suomen joukkue: Roos (mv),Ojala, Böckelman, Sjölund, Gammals, Valkamo, Nyholm, Ringell, Gustafsson, Salenius, Back( mv), Sjöblom, Andersson, Gustafsson, Jauhiainen, Feodoroff(mv) ja Rehnberg.

Joukkueenjohto: Petri Väyrynen ja Michaela Böckelman. Penkillä myös Karin Andersen Aas ja Vanja Radic.

Vieraiden joukkue: Lehner, Kägi, Muntwyler, Dormann, Schmied, Oezcelik, Widmer (mv), Leyss, Albrecht, Scherb, Amrein, Merkofer, Hodel ja Zimmermann.

Joukkueen johto: Jürgen Fleischmann ja Werner Bösch. Penkillä myös maalivahtivalmentaja Martina Lanz ja fysio Romy Bachmann

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.