T96 käsipallomaajoukkue kiittää ja kumartaa!

EM-karsinnat ovat olleet nuorisomaajoukkueen viimeinen tsekkauspiste ja T96_Maajoukkuekoska kevään EM-karsintoihin asetetut minimitavoitteet eivät toteutuneet, päätti Käsipalloliiton liittohallitus huhtikuun kokouksessaan lopettaa T96 käsipallomaajoukkueen toiminnan.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että T96 ei osallistu alle 21-v. MM-kisoihin/karsintoihin eikä kesäkuussa järjestettävään suurleiriin vaan pelaajien seuraava askel maajoukkueessa on osallistuminen naisten maajoukkueeseen. Muutama pelaaja onkin jo nostettu naisten maajoukkueeseen ja heillä on edessä EM-esikarsinnat kesäkuussa Karjaalla. Kaikki paikalle kannustamaan!

Käsipalloliitto ja joukkueenjohto haluavat kiittää kaikkia pelaajia ja taustaryhmässä vapaaehtoistyötä tehneitä loistavasta asenteesta ja kaikesta siitä kovasta työstä ja ajasta, jonka olette joukkueen eteen uhranneet. Vaikka menestystä EM-parketeilla vielä saadaan odottaa, ovat pelaajat kehittyneet valtavasti näinä vuosina. Suomen naiskäsipallon tulevaisuus näyttää siis hyvältä!

Iso kiitos tästä kuuluu myös pelaajien seura- ja maajoukkuevalmentajille sekä tietysti perheille, jotka ovat kannustaneet ja tukeneet pelaajia niin rahallisesti kuin omalla työpanoksellaan. Ilman teitä nuorisomaajoukkuetoiminta olisi paljon pienempää.

Muutama käytännön asia:

  • Pelaajat, joilla vielä on virallisia peliasuja kotonaan, pyydetään palauttamaan ne suoraan Käsipalloliiton toimistolle Pasilaan viimeistään juhannukseen mennessä.
  • Palauttakaa vaatteet mielellään maajoukkueen kasseissa, niin nämäkin saadaan kerättyä.
  • Treenipaidat ja verkkarit saa pelaaja pitää, sillä ne on hankittu taustaryhmän avulla, ja ne jotka ovat jo verkkaritkin palauttaneet saavat halutessaan ne takaisin.
  • Pelivaatteet ovat liiton omaisuutta ja ne annetaan tuleville maajoukkueille käyttöön.

Valmentajat ja joukkueenjohto haluaisivat vielä henkilökohtaisesti tavata kaikki T96 maajoukkueprojektissa mukana olleet pelaajat ja taustaryhmäläiset epävirallisten ”hautajaisten” merkeissä. Siksi toivomme että pääsisitte kaikki tulemaan Solvallaan lauantaina 27.6. klo 18:00. Tarjolla pientä purtavaa, joten omat juomat mukaan ja vietetään vielä yksi mukava hetki tämän loistavan joukkueen kesken.

Kiitos kaikille ja tervetuloa!

Taustaryhmän puolesta,

Tom Gammals
Koordinaattori, T96

IMG_1185 IMG_1386 IMG_1170 IMG_1163 IMG_1157 T96 IMG_0368 kuva 2014-07-02 10.25.54

Avainsanat:
Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.