T02-maajoukkue: EM-turnaus Georgiassa päivä 7

7.8. Keskiviikko
Päivä alkoi pienellä aamu-snacksillä klo 7:45, minkä jälkeen lähdettiin bussilla 8:45 alkaviin treeneihin. Treeneissä hiottiin eri hyökkäys ja puolustus kuvioita. Kello 9:30 treenien loputtua lähdimme hotellille päin. Hotellille päästyämme menimme suoraan aamiaiselle, ja kun kaikki olivat syöneet pääsimme suihkuun.
Suihkun jälkeen oli joukkuepalaveri, jossa puhuimme omista ja Latvian peleistä. Keskustelimme siitä, kuinka meidän pitäisi pelata voittaaksemme, ja miten Latvia todennäköisesti tulisi pelaamaan. Tämän jälkeen ennen kello yhden lounasta oli hieman omaa aikaa, joka käytettiin mm. omassa huoneessa rentoutuen tai kavereiden kanssa touhuten ja jutellen.
Lounaalla oli kaikkien yllätykseksi (taas) riisiä/pastaa ja kanaa… Kaikkien syötyä alettiin kunnolla valmistautua päivän peliin Latviaa vastaan. Alettiin pakkaamaan pelikassia ja letittää toisten hiuksia pelikampauksille. Kello 14:15 lähti bussi pelihallia kohti.

Peli alkoi lupaavasti. Olimme hyvässä vauhdissa ja saatiin paljon onnistumisia. Ensimmäisessä erässä ei pienet virheet näkyneet. Toisessa erässä tuli enemmän virheitä ja Latvia sai kirittyä pari maalia. Taistelimme kuitenkin loppuun asti ja voitimme Latvian lukemin 29-27!!??

Valmentajan kommentit (Nalle): ”Aivan loistava peli, todella hienolla prosentilla laitettiin pallot pussiin. Sen lisäksi laajasti onnistumisia ja hyvä fiilis. Toisella puoliajalla fokus hieman herpaantui ja tehtiin enemmän virheitä. Päivän peli oli meiltä kuitenkin hyvä. Tietysti huolestuttaa joukkueen terveyden tilanne, kun on tärähdyksiä, nyrjähdyksiä yms… mutta rankkoja pelejä kun pelataan, niin pitää oikeasti laittaa itsensä likoon. Huomenna seuraava peli, perjantaina vapaata, jonka jälkeen la ja su pudotuspelit.
Pelaajan kommentit (Sara Sandelin): ”Meillä oli huomattavasti parempi joukkuehenki ja fiilis ennen peliä verrattuna edellisiin. Oli ongelmia Latvian viivapelaajien kanssa. Uskon, että oltaisiin pystytty parempaan, mutta muuten taisteltiin hyvin loppuun saakka.”
Sara valittiin pelin MVP:ksi ja teki huikeat 15 maalia!

Pelin jälkeen Vanja toi meille georgialaista leipää joka oli lähes metrin pituista. Sen jälkeen lähdettiin hotellia kohti, jossa odotti kunnon illallinen. Söimme illallisella ranskalaisia ja pihvejä. Kahdeksalta aloitimme yhteisen venyttelyn Janikan kanssa. Venyttelyjen jälkeen pelattiin vielä viimeiset korttipelit loppuun ja jokainen vetäytyi omaan tahtiin huoneisiinsa unten maille.

Huone 512 kiittää!!
(Annika&Nea S.)

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.