P98 maaliskuun leiri Kisakalliossa

Hyvät P98 maajoukkuepelaajat ja vanhemmat

Suomen Käsipalloliitto on muuttanut ikäkausimaajoukkueiden osalta leiri-ilmoittautumisen ja -maksujen laskutuksen. Maajoukkueleiritykset siirtyivät vuoden alusta Solvallasta Kisakallion Urheiluopistolle. Tämä järjestely tuo uusia muutoksia totuttuun ilmoittautumis- ja maksukäytäntöön.

Ilmoittautuminen

  • Leirille kutsuttujen pelaajien on ilmoittauduttava tiedon saatuaan päävalmentaja Jaakko Horellille (horelli@gmail.com  mob: 050 3864 062). Ilmoittautumiset tulee olla tiedossa kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Mikäli kutsuttu pelaaja ei syystä tai toisesta pääse leirille, niin tästä on myös ilmoitettava päävalmentajalle.
  • Mikäli leiri-ilmoittautuminen joudutaan peruuttamaan sairauden tai loukkaantumisen takia, niin pelaaja ilmoittaa välittömästi asiasta päävalmentajalle ja toimittaa hänelle lääkärintodistuksen.

Viikonloppuleirityksen omavastuuhinta on 150 euroa per pelaaja. Laskutus tapahtuu sähköpostitse ja maksuaikaa on yksi viikko.

P98:n seuraava leiri on 25 – 27.3. Kisakallion Urheiluopistolla. Ilmoittautuminen leirille viimeistään perjantaihin 11.3.2016 mennessä, myös ne kutsutut pelaajat jotka ovat esteellisiä osallistumaan leirille. jaakko.horelli@gmail.com mob: 050 3864 062

Kokoontuminen Kisakallion Urheiluopistolla (pääsisäänkäynnin edustalla) perjantaina 25.3. klo 17:00. Leiri loppuu sunnuntaina 27.3. noin klo 17:00.

Mukaan leirille tarvitset oman juomapullon ja sisä- ja ulkoliikuntavarusteet.

Ulkomailta Kisakallion leirille saapuvat pelaajat, varatkaa itsellenne lentoliput netistä mahdollisimman nopeasti. Mitä aikaisemmin varaatte, niin sen edullisimpia ne ovat. Käsipalloliitto korvaa pelaajille lentolippujen hinnat, joten säästäkää maksukuitit.

Kisakallion Urheilupiston osoite on: Kisakalliontie 284, 08360 LOHJA
Ajo-ohjeet: http://kisakallio.fi/pikalinkit/ajo-ohje.html

Valmennusjohto on kutsunut seuraavat pelaajat Kisakallion leirille:

1 Kavaleff Niclas

Dicken

2 Muje Joonas

Dynamo

3 Koistinen Leevi

Cocks

4 Helander Benjamin

AHK

5 Thor Christoffer

LIF

6 Sjöman Linus

BK-46

7 Vaahtoranta Alex

SIF

8 Nilsson Felix

Dicken

9 Remonen Oliver

AHK

10 Kettunen Jasse

Atlas

11 Seppälä Markus

Dicken

12 Hammarberg Wilhelm

HC West

13 Jansén Anton

AHK

14 Marjamäki Atte

SIF

15 Maijala Eemeli

ÅIFK

16 Montonen Gusten

Dicken

17 Laaksonen Artturi

Atlas

18 Sjöblom Peik

HC West

19 Karlsson Fredrik

SIF

20 Bobe Thomas

ThSV Eisenach

21 Löfgren Linus

BK-46

22        Weurlander        Carl                          KyIF

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.