P98 maajoukkue kaatoi toistamiseen Latvian

Latvia – Suomi  23 – 29  (11-14)

Suomen poikien 98 maajoukkue jatkoi hyviä esitykssiään myös tänään sunnuntaina Latviaa vastaan. ”Ottelu oli alusta lähtien meidän hallussa keskuspuolustaja Atte Marjamäen ja Linus Löfgrenin johdolla. Latvia pidettiin kurissa, ja maalissa loistavasti pelannut Leevi Koistinen piti huolen lopusta. Ottelu oli selvästi fyysisin näistä kolmesta pelistä. Oli hyvä huomata että poikien päät pysyivät kylmänä”, totesi päävalmentaja Jaakko Horelli.

”Joukkueesta löytyi tässä turnauksessa vihdoin ja viimein johtavia pelaajia. Joukkue hitsautui hienosti yhteen, ja alkoi uskoa omaan tekemiseen” kiteytti Horelli.

3 ottelun tsempparipalkinnot: Kannustusjoukkojen palkinnon vastaanotti mainiosti esiintynyt maalivahti Leevi Koistinen. Valmennusjohdon palkinnon pokkasi hienon paluun käsipallokentille tehnyt Wilhelm Hammarberg.

Suomen maalintekijät: Benjamin Helander 8, Wilhelm Hammarberg 5, Linus Löfgren 3, Sami Karhunen 2, Peik Sjöblom 2, Alex Vaahtoranta 2, Linus Lindberg 2, Oskar Monnberg 1, Harri Loikala 1, Markus Seppälä 1, Linus Sjöman 1, Jasse Kettunen 1

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.