P98 maajoukkue hiihtolomaksi Serbiaan

Poikien P98 maajoukkue matkustaa tulevana sunnuntaina harjoitusleirille Serbian Kanjizaan. Leiritys Kanjizassa on valmistelua elokuun EM-kisoja varten. P98 aloitti valmistelut jo helmikuun leirillä Kisakalliossa ja Serbian leiri on jatkoa kesää varten. Tulevalla leirillä on ohjelmassa päivittäisten harjoitusten lisäksi neljä harjoitusottelua. Hiihtolomaviikon tiistaina P98 kohtaa unkarilaisen Pick Szegedin ja keskiviikkona vastaan astuu RK Vojvodinan joukkue. Viikon loppupuolella, perjantaina ja lauantaina, suomalaiset pelaavat kaksi maaottelua Serbian vastaavaa maajoukkuetta vastaan.

Päävalmentaja Jaakko Horelli näkee Serbian leirityksessä monta positiivista asiaa.

  • Uskon Serbian leirin valmistavan joukkuetta erittäin hyvin EM-turnaukseen. Joukkue saa neljä kovaa kv-ottelua ja paljon harjoitusta sekä yhdessäoloa. 7 vuorokauden leiri on erittäin hyvä oppi pojille ajatellen EM-turnausta – mitä tarkoittaa olla ”uusien” kasvojen kanssa pitkällä reissulla, jossa kaikki on mahdollista, mitä tahansa voi tapahtua.
  • Olemme mielestäni joukkueena ottaneet isoja askeleita eteenpäin, varsinkin viimeisimmän leirin perusteella joukkue on kasvanut ja kypsynyt. Odotan tämän leirin olevan hyvä jatkumo tälle kehitykselle ja yhteen hitsautumiselle. Innolla ja mielenkiinnolla odotan myös yhteisharjoituksia Serbian maajoukkueen kanssa.

Miksi joukkue matkustaa juuri Serbiaan?

  • Atlas Vantaan liigajoukkue on kertaalleen käynyt leirillä Banja Kanjizassa ja palaute leiristä ja paikasta on ollut erittäin positiivinen. Kanjiza sijaitsee hyvällä paikalla ajatellen harjoitusotteluita ja paikka on tottunut järjestämään urheilijoille sekä joukkueille leirejä. Maiseman vaihto tekee myös joukkueelle hyvää ajatellen kesän koitoksia.

P98 maajoukkueen ensimmäiset EM-kisat pelataan elokuun puolessa välissä Bulgarian Varnassa. Arvonnassa Suomen lohkoon tulivat vastustajiksi Bulgaria, Luxemburg, Färsaaret ja Turkki. Joukkueen tinkimätön tavoite on lohkovoitto.

Valmennusjohto on valinnut seuraavat pelaajat Serbian leirille:

Thomas Bobe ThSV Eisenach (GER), Wilhelm Hammarberg HC West, Anton Jansén Alingsås HK (SWE), Fredrik Karlsson SIF, Jasse Kettunen Atlas, Leevi Koistinen Cocks, Artturi Laaksonen Atlas, Eemeli Maijala ÅIFK, Atte Marjamäki SIF, Gusten Montonen Dicken, Joonas Muje Dynamo, Felix Nilsson Dicken, Axel Rehnberg SIF, Markus Seppälä Dicken, Peik Sjöblom HC West, Linus Sjöman BK-46, Christoffer Thor LIF Lindesberg (SWE), Alex Vaahtoranta SIF, Carl Weurlander KyIF

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.