Tšekki meni menojaan

Kolmaskin ottelu Prahan turnauksessa päättyi tappioon Suomen P96 maajoukkueelle. Isäntämaa Tsekki karkasi heti ottelun alussa ja ero kasvoi tasaisesti niin että puoliajalla ero oli kuusi maalia (13-19) ja loppuvihellyksen soidessa oli tulostaululla lukemat 25-35.

Valmentaja Ken Sireniuksen kommentti: ”Harmittavan huono peli meiltä. Ei onnistuttu saamaan intesiteettiä ja fokusta, jota tarvitaan 100% kansainvälisissä matseissa. Tsekki teki hyvän ottelun ei haastettu heitä kunnolla missään vaiheessa. Kokonaisuutena turnaus oli hyvä ja todella hyvää valmistautumista tuleville karsinnoille”.

MM-karsinnat pelataan ensi viikolla Färsaarilla 6.-8.1. Suomen lohkossa pelaavat Färsaaret, Israel ja Sveitsi. Maajoukkue kokoontuu Kisakallioon 3.1. ja matkaa kohti Färsaaria 5.1.

Suomen maalintekijät Tsekki-ottelussa:

Benjamin Helander 7, André Udd 4, Theo Westerlund 4, Max Granlund 3, Ian Martin 3, Wilhelm Hammarberg 2, Rasmus Blässar 1, Peik Sjöblom 1

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.