P96 saapunut Euroopan avoimiin

Poikien P96 maajoukkue on saapunut Göteborgiin. Suomi kohtaa lohkossa C Islannin, Portugalin ja Georgian. Taaskaan ei arpaonni ollut täysin myötä, sillä Suomi arvottiin turnauksen kovimpaan tai toiseksi kovimpaan lohkoon, jossa vastassa kaksi turnauksen kovimpiin joukkueisiin lukeutuvaa joukkuetta Islanti ja Portugali.

Huomenna aamulla vastassa on lohkon ehdoton ennakkosuosikki Islanti ja iltapäivällä Portugali. Tiistain Suomen ainoassa peliin asettuu tuntematon Georgia.

Päävalmentaja Mikko Koskuen kommentit: Hyvällä mielellä lähdetään turnaukseen. Vaikka lohko miten kova olisikin, tavoite on päästä lohkosta ylempään loppusarjaan eli sijoittua lohkossa kahden parhaan joukkoon. Se vaatii venymistä ja onnistumisia leveällä rintamalla. Urheilussa tavoitteet on oltava korkealla, emme lähteneet tänne hakemaan kokemusta ja ryhmävalokuvia vaan tosissaan taistelemaan voitoista.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.