P96 lähtee EM-karsintoihin

Viikonloppuna P96 pelaa EM-karsinnat Berliinissä. Lohkossa tulee vastaan Portugali, Saksa ja Unkari. Suomi aloittaa karsinnat perjantaina paikallista aikaa klo 13 isäntäjoukkue ja voittajasuosikki Saksaa vastaan. Lauantaina klo 15 on vuorossa Unkari ja sunnuntaina klo 11 Suomi pelaa Portugalia vastaan.
Kaksi parasta pääsee elokuun EM-kisoihin Puolaan.
Lohko on kova ja Suomen joukkueessa on myös pieniä kysymysmerkkiä karsintojen alla mutta päävalmentaja Mikko Koskue luottaa poikiinsa.
– Muutaman avainpelaajan loukkaantuminen arvelluttaa juuri karsintojen kynnyksellä ja lisäksi viimeistelyleirillä viikonloppuna flunssa-aalto puhalsi joukkuen yli vieden puolisen tusinaa pelaajista sairastuvalle. Muuten mennään hyvällä fiiliksellä kohti karsintoja. Kaikki on laitettava likoon jos meinataan yhtään pärjätä, sanoo Koskue.

Suomen joukkue EM-karsinnoissa Berliinissä:

Alexander Schmidt, Atte Pakarinen, Paavo Brummer, Anthon Nyström, Vincent Voutilainen, Tatu Riihimäki, Ian Martin, Simon Blomfeldt, Oliver Helander, Elis Alander, Albert Rehnberg, Joonas Nieminen, Elias Nyman, Valto Kuusisto, Theo Westerlund, Topias Laine.
Kokoontuminen lentokentällä torstaina klo 05.00. Paluulento myöhään sunnuntai-iltana. Lisää matkainfoa tulee tiistaina.
Omavastuu on 120 euroa, joka maksetaan Tapahtumahallinnan kautta:

https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/kasipallo/event.php?id=2445

 

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.