Niukka tappio Virolle

P96 hävisi lauantaina Virolle 24-26 Solvallassa pelatussa maaottelussa. Ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanne oli 9-14 vieraille.

Päävalmentaja Mikko Koskuen kommentit: Aluksi oltiin aika jäässä, näkyi että viimeisestä maaottelusta on paljon aikaa. Toki alkuasetelmakin oli haastava kun yli puolet ykköskokoonpanosta oli poissa. Noustiin silti taistelemaan mutta ei aivan riittänyt. Viro pääsi tekemään liikaa helppoja maaleja, niin nopeita vastahyökkäyksiä kuin helppoja takamaalejakin. Tiedettiin että asemapelissä takaheitot ovat heidän aseensa, silti tekivät melkein 15 maalia yksinkertaisilla takaheitoilla, kun me taas tehtiin vain muutama. Siihen ei voi olla tyytyväinen. Tärkeintä oli kuitenkin että uskottiin itseemme ja näytimme moraalia nousemalla jo sillasta takaisin peliin mukaan, siitä kaikki kunnia pojille.

Suomen maalintekijät: Topias Laine 7, Paavo Brummer 5, Elis Alander 4, Vincent Voutilainen 2, Joonas Nieminen 1, Richard Ahlgren 1, Tatu Riihimäki 1, Theo Westerlund 1, Andre Udd 1, Ian Martin 1.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.