Mikko Koskue lopettaa P96 maajoukkueen peräsimessä

Poikien 1996 syntyneessä maajoukkueessa alusta asti eli vuodesta 2011 päävalmentajana toiminut Mikko Koskue lopettaa tehtävässään:

”Kuten pojille heti viimeisen pelin jälkeen European Openissa Partillessa ilmoitin, kaikki hyvä loppuu aikanaan ja minun kohdallani se ajankohta on tässä tapauksessa nyt. Asiaan ei liity mitään dramatiikkaa, olen ilmoittanut käsipalloliitolle päätöksestäni jo keväällä.

Projekti oli erittäin antoisa ja opettava minulle, oli ilo ja kunnia työskennellä joukkueen ja poikien kanssa. Oli hienoa nähdä heidän kasvavan pojista miehiksi ja raakileista melkein valmiiksi pelaajiksi. Olla mukana kasvattamassa heistä käsipalloilijoita. Mielestäni menestyimme joukkueena erittäin hyvin ja toivon että projekti jatkuu vielä kauan. Se vaatii tietysti myös resursseja.

Nöyrä kiitos joukkueelle, joka on täynnä loistavia tyyppejä ja pelaajia. Samoin kiitos joukkueen taustaryhmälle, eritoten joukkueenjohtajalle Tuomas Laineelle. Iso kiitos ja kumarrus myös projektin aikana toimineilla loistavillle apuvalmentajilleni Marcus Sjöstedtille ja Ken Sireniukselle sekä fysiolle Jaana Turjas-Niemiselle.”

Suomen Käsipalloliitto kiittää Mikkoa hyvästä työstä ja panoksesta nuorien pelaajien eteen.

Uuden päävalmentajan rekrytointi on käynnissä, toistaiseksi tehtäviä hoitaa valmentaja Ken Sirenius.

 

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.