P96 maajoukkueen palautepalaveri pidetty

P96 maajoukkueen taustaryhmä ja Käsipalloliiton toiminnanjohtaja Päivi Mitrunen ja valmennuspäällikkö Ken Sirenius tapasivat eilen 6.4. Kisakalliossa.Tapaamisessa käytiin läpi joukkueen viisivuotista taivalta ja muisteltiin alkuaikojen kommelluksia ja viime aikojen kehitystä. Mm. bussimatka Ludzaan, Latviaan tuntui vieläkin monella, ainakin mielessä.

Maajoukkueen viimeinen turnaus oli tammikuussa käydyt MM-karsinnat, joista jatkoon meni Färsaaret. Tällä ikäluokalla ei ole enää karsintaturnauksia, seuraava askel on miesten maajoukkue. Muutamia pelaajia onkin jo nähty miesten maajoukkueen mukana ja nähdään varmasti myös Suomi-Bosnia -EM2018 karsintapelissä 4.5. Energia Areenalla.

Käsipalloliitto haluaa kiittää kaikkia maajoukkuepelaajia, jotka osallistuivat P96 projektiin ja toivottaa heille menestystä sekä käsipallokentillä että opiskelu- ja työelämässä.

Samalla iso kiitos ryhmää vuosien aikana luotsanneille valmentajille Mikko Koskuelle, Marcus Sjöstedtille, Kenneth Bäcklundille, Ken Sireniukselle, Jaakko Horellille ja Vanja Radicille sekä koko matkan mukana olleille joukkueenjohtajalle Tuomas Laineelle ja fysioterapeutti Jaana Turjas-Niemiselle.

Lämmin kiitos kuuluu P96 taustaryhmälle: Kristina Nyström, Helena Martin, Tomas Gripenberg, Tommy Westerlund, Ulrica Stråhlmann, Camilla Lindberg, Martin Blässar. Teitte upeaa työtä joukkueen eteen ja mahdollistitte pelaajien keskittymisen otteluihin. Tätä ryhmää oli ilo seurata.

Kiitos myös vanhemmille kannustuksesta, kuskaamisesta, muonituksesta, siitä että olette uskoneet näihin nuoriin!

Haluamme myös kiittää sponsoreita jotka ovat tukeneet joukkuetta tämän viiden vuoden aikana. Kiitos Rastor, Sisu (Leaf), Moomin, LähiTapiola, Practicum, IF, Aktia , Meckelborg,

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.