P00:lla kahden pelin päivä

Suomen P00 poikien maajoukkueella oli tänään Merzigin turnauksessa kaksi alkulohkon peliä. Ensimmäinen peli oli isäntämaa Saksaa vastaan. Suomi jäi jalkoihin heti avausvihellyksestä lähtien. Saksa rynni alusta asti sellaisella vimmalla, jota suomalaiset eivät olleet ennen kokeneet. Sen verran pitää puolustella poikia, että puolustus oli koko ottelun ajan kohtalaisen hyvää, ottaen huomioon, että saksalaiset olivat järjestään isompia ja pidempiä, mikä ei tietenkään ole kenellekään yllätys. Hyökkäyksessä Suomella oli suuria ongelmia koko ottelun ajan. Saksan korkea puolustus ei antanut juurikaan vapaa tilaa suomalaisille. Saksa voitti ottelun 29-8 (15-2).

Valmentaja Jaakko Horellin kommentti: ”Taisteluhenki paikkapuolustuksessa oli hyvä. Valitettavasti Saksan puolustus rankaisi jokaisesta virheestä, joten tulos oli sen mukainen”

Suomen maalintekijät: Oliver Nordlund 3, Eero Laine 3, Kalle Kankaanpää 1, Miska Henriksson 1

Suomen toisessa ottelussa vastaan asettui Tsekki, joka yllätti Saksan eilen voittamalla sen kahdella maalilla. Tämän päivän ottelun Tsekki voitti Suomea vastaan 25-19 (13-6). Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Suomi pysyi hyvin mukana ensimmäiset 20 minuuttia, jonka jälkeen Suomi sai kolme ulosajoa peräkkäin ja Tsekki kasvatti etumatkaa Suomea nähden. Suomen akilleen kantapää, hyökkäys, ei toiminut erän lopussa halutulla tavalla, joten Tsekki meni tauolle seitsemän maalin johdossa. Toinen erä pelattiin kohtalaisen tasaisissa merkeissä, Tsekin kontroloidessa, että Suomi ei päässyt liian lähelle.

Valmentajan kommentti: ”Kohtalaisen tasapainoinen ottelu, poislukien ensimmäisen erän toista puoliskoa. Se oli meiltä luokatonta puolustamista. Iloita pitää tietysti, että kaikki meidän maajoukkuedebytantit tekivät maaleja.

Suomen maalintekijät: Kalle Kankaanpää 5, Miska Henriksson 4, Oliver Nordlund 3, Eero Laine 2, Mikael Manderoos 1, Jonne Karttunen 1, Lasse Louevuo 1, Paulus Borgström 1, Daniel Heimberg 1

 

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.