Ottelupäivän ennakkotunnelmia Solvallasta

Suomen naiset viimeistelevät kisakuntoa Solvallassa, tätä päivää on odotettu kauan. Pelaajat ovat keskittyneitä ja odottavat innokkaina illan ottelua. Tässä muutama hyvä syy tulla Karjaalle tänään:

”Tämä on tilaisuutemme pelata paras ottelumme. Islanti on ehkä inhimillisin karsintavastustajistamme. Meillä on ollut hyviä treenejä, ja tuntuu hyvältä tänään. Toivomme kovaäänistä tukea kotiyleisöltä.” kertoo varakapteeni Linda Cainberg.

DSC_7504ers[1]

”Aamuharjoitukset olivat hyviä. Pelaajat ovat erittäin latautuneita tänään. Haluamme näyttää kotiyleisölle sekä itsellemme mihin pystymme. Olemme tehneet kovaa työtä viimeisen karsintakierroksen eteen” kertoo kapteeni Anna Lindahl.

anna8877rs

”Teemme töitä näitä otteluita varten. Pääsemme näyttämään miten hyviä olemme, olemme kehittyneet nopeasti lyhyen ajan sisällä. Tulemme aivan varmasti kehittymään jatkossakin vaikka askeleet eivät olisi yhtä isoja.” ovat maalivahti Alina Janson-Heikkisen terveiset.

DSC_7404ers[1]

 

Suomi – Islanti tänään Karjaalla klo 19.00. Tervetuloa!

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.