Maajoukkueen tunnelmia ennen Saksa-peliä, Benny Broman

Efter två väldigt lyckade matcher mot Rumänien var känslan ganska på topp av att äntligen kvala vidare till ett ”riktigt” kval. I och med att vi var placerade i sista lottnings korgen var det väntat att möta några av de absolut bästa nationerna, vilket inte är en dålig sak på något sätt. Tyskland och Spanien är handbolls länder som man oftast bara ser på TV och nu får vi också möta dem vilket gett en helt ny iver att träna inför dessa matcher.

Uppladdningen har börjat redan med klubblagen och tränings matcherna med landlaget mot Italien och Israel har varit mycket bra förberedelse för vad som komma skall.

Förväntningarna på det kommande kvalet är helt klart att vi vill ta med oss så mycket vi kan från dessa matcher och att ge onödig respekt till motståndaren är något som det inte finns plats för. Tvärtom behövs det fräck attityd och hjärta för att kunna rå på de motståndare vi möter.

Handboll är som bäst på plats och ställe!

Tillsammans skapar vi ett oförglömligt tryck i Energia Arena på lördagen. Vi ses där!

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.