Kauden 2023-2024 yläkoululeiritys – hae mukaan!

Käsipallon yläkoululeiritys on osa Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaa. Valmennus toteutetaan yhdessä lajiliittojen, Kisakallion Urheiluopiston, Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian (URHEA) kanssa. Yhteistyöverkoston keskeisimpiä tehtäviä on huippu-urheilijoiden ja huipulle pyrkivien urheilijoiden valmennuksen tukeminen ja tehostaminen sekä urheilijoiden opiskelun tukeminen. Leirityksessä yhdistetään tavoitteellinen koulunkäynti ja motivoituneen urheilijan kilpaurheiluharrastus. Leiripäivien aikana ammattilaiset auttavat urheilijaa kehittymään päivittäisessä urheilutoiminnassa, kun hän opettelee urheilijalle tärkeitä elämäntaitoja sekä hyvää harjoittelua. Leirillä opeteltuja taitoja on tarkoitus toteuttaa leirien välisenä aikana jokapäiväisessä arjessa.

Yläkoululeirityksen tarkoituksena on tukea myös urheilijan ympärillä olevaa tukiverkostoa, eli kehitystyötä tehdään urheilijan lisäksi yhteistyössä kodin, koulun ja seuran kanssa. Painopisteenä  leiritysjärjestelmässä ovat elämäntaidot, koulu ja opiskelu sekä urheilullinen kehittyminen.

HAKU JA VALINNAT

Haku käsipallon yläkoululeiritykseen tapahtuu seurojen kautta. Suomen Käsipalloliitto on lähettänyt seuroille ohjeistuksen hakuprosessista ja kerää seuroilta pelaajalistat mukaan
hakeneista nuorista urheilijoista 6.8.2023 mennessä. Kysy lisää valmentajaltasi

Käsipallo yläkoululeiritys esite

Handboll högstadieläger broschyr

Lisätietoja

Jaakko Horelli

Koulutuspäällikkö

040631-4154
jaakko.horelli@finnhandball.net

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.