Yläkoululeiritys 2018-2019

Yläkoululeiritykset ovat osa uutta maajoukkuepolkua, jonka tarkoitus on auttaa nuoria kasvamaan urheilijoiksi. Leiritykset ovat olympiakomitean koordinoima ja hyväksymä leiritysmalli, jonka järjestävät yhteistyössä urheiluopistot, urheiluakatemiat ja lajiliitot.

 Yläkoululeirien tavoitteena on auttaa huipulle pyrkiviä urheilijoita ja heidän valmentautumista sekä tukea urheilijoiden opiskelua.

Käsipallon yläkoululeirityksiä tullaan järjestämään 4-5 kappaletta per maajoukkue. Jokaiselle leirille osallistuu noin 40 poika- ja tyttöpelaajaa. Maajoukkuetoiminnan alkaessa pelaajat leireille valitaan yhteistyössä liiton ja seurojen valmentajien kanssa.

 

2004/2005 syntyneet urheilijat:

Aloitamme pelaajakartoituksen seuravalmennuksen avulla. Pyydämme, että ikäluokan seurajoukkuevalmentaja lähettää käsipalloliitolle ehdotetut maajoukkuepelaajat.

Käsipalloliitto valitsee pelaajat leirille seuravalmentajien suositusten avulla. Jokaiselle leirille valitaan pelaajat erikseen, joten kierrätystä kauden aikana tulee varmasti.

Pelaajien valintakriteerit ovat urheilullisuus, asenne sekä motivaatio kehittyä urheilijana. Lajitaidot, pituus ja kätisyys katsotaan hyödyksi.

 

Seuravalmentajien suositukset tulee lähettää viimeistään 21.5. Käsipalloliitoon ken.sirenius(at)finnhandball.net. Ensimmäisen leirin pelaajavalinnat tehdään 6.6 mennessä

2004/2005 Poikien vastuuvalmentajana toimii Karl-Martin Byman

2004/2005 Tyttöjen vastuuvalmentajana toimii Sam Kihlstedt

 

2003 syntyneet urheilijat:

Käsipalloliitto valitsee pelaajat leirille ikäkausimaajoukkue toiminnan mukaan. Pelaajat ensimmäiselle leirille valitaan 6.6 mennessä. 2003 syntyneiden ryhmä harjoittelee yhdessä Käsipallolukion kanssa.

 

Liitteenä Käsipallon leiri-info ja Yläkoululeirityksen esite:

Käsipallon leiri-info 2018/2019

Yläkoululeiritys-Esite-2018-2019

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.