Wanda´s Beach-Handis 5.8.2017 Helsingissä

Turnauksen paikka: Lauttasaaren Kasinonranta, Kuikkarinne 1.

Kutsuturnauksessa pelataan naisten ja miesten sarjaa kolmella kentällä. Osallistuvien joukkueiden lukumäärä on rajoitettu. Voitte myös tiedustella mahdollisuuksia ilmoittaa kaksi joukkuetta turnaukseen, ilmoittautumisen yhteydessä.

Joukkueiden määrä on max. 10 per sarja. Jokaiselle joukkueelle taataan 4 – 7 peliä.

Peliaika määräytyy osittain osallistuvien joukkueiden lukumäärän perusteella, kuitenkin niin että ne tulevat olemaan 2 x 6 min – 2 x 10 min pituisia plus mahdolliset rangaistusheittokilpailut (maalivahdin avauksilla).

Turnaus pelataan lähtökohtaisesti virallisilla rantakäsipallosäännöillä. Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä pieniä muutoksia virallisiin rantakäsipallosääntöihin jotta turnaus saadaan vietyä jouhevasti läpi. Turnaussäännöt julkaistaan hyvissä ajoin ennen turnauksen alkua.

Joukkueen ilmoittautumismaksuun (200€/joukkue) sisältyy LOUNAS (lämmin ruoka + virvoitusjuoma) kahdeksalle henkilölle. Jos joukkue haluaa useamman lounaan, tästä tulee ilmoittaa viimeistään 1.8.2016 (10€/lisälounas)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen beachhandis@gmail.com tai toni.aalto@wandas.fi  Vahvistamme ilmoittautumiset sähköpostitse viikon kuluessa.

Joukkueiden kokoonpanolomake

Täydellinen pelaajaluettelo jätetään turnauspaikalla ilmoittautumisen yhteydessä, hyvissä ajoin ennen joukkueen ensimmäistä peliä. Liite lähetetään ilmoittautumisen jälkeen.

Otteluohjelma

Otteluohjelma lähetetään seurojen yhteyshenkilöille ja julkaistaan Turnauksen Facebooksivuilla viimeistään 25.7.2017.

After Beach-juhlat

Viime vuoden tapaan haluaisimme järjestää hulvattoman hauskat After Beach juhlat. Juhlapaikkana toimii viime vuoden tapaan Wandas Kitchen & Lounge sauna- ja juhlatila. Juhlissa on tarjolla ruokaa, hyvää seuraa ja mahtavaa käsistunnelmaa. Tilaisuudessa jaetaan myös turnauksen ansioituneimmat pelaajat ja suoritukset. Otamme mielellään arviota osallistujamäärästä juhliin jo ilmoittautumisen yhteydessä. Viime vuoden juhlat olivat menestys ja paikalla mukavasti väkeä, toivottavasti tänä

vuonna saadaan osallistujia vieläkin enemmän. Ennakkoon ostettuna hinta juhlille on vain 10€/hlö joka sisältää ruuan. Tapahtuma päivänä lippuja vielä myynnissä hintaan 12€/hlö

Wandas Beach Handis turnauskutsu ja yhteystiedot

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.