Valmennuksen vaihdos poikien maajoukkuetoiminnassa

Aikaisemmin tiedotetusti P02 B-EM-kilpailut siirtyvät pelattavaksi 15.-22.8.2021.

Tässä vaiheessa P02 siirtyvät U20-maajoukkueen alaisuuteen, jonka ikäluokan valmennuksesta vastaa Käsipalloliiton valmennusjärjestelmän mukaisesti Toni Kallio. Jaakko Horelli valmennustiimeineen ottaa vastuun P04 ikäluokasta, joka nousee U18-maajoukkueen alaisuuteen.  Suomen käsipalloliiton nuorten maajoukkuestrategian mukaisesti ikäkausivalmennuksella haluamme työstää pidemmän tähtäimen maajoukkuepelaajan polkua, joka koostuu Yläkoululeirityksestä sekä toisen asteen valmennuksesta ja nivoutuu yhteen nuorten maajoukkuetoimintaan.

Valmentaja Toni Kallio:

”Ikäluokka on erittäin lupaava ja ryhmässä on useita hyviä pelaajia. Saamme hyvän valmistautumisen kohti elokuun kisoja kun Kisakallion leirien lisäksi meidät on kutsuttu Färsaarille pelaamaan muita Pohjoismaita vastaan. Tavoitteenamme on pelata kymmenisen maaottelua ennen kisoja ja siten olla Bulgariassa valmiita nousemaan Euroopan parhaiden maiden joukkoon seuraaviin EM-kisoihin, joihin poikkeuksellisista ajoista johtuen saisimme osallistua samalla ikäluokalla.”

Valmentaja Jaakko Horelli:

”Odotamme koko valmennustiimi innolla uutta projektia lahjakkaan 2004-2005 joukkueen kanssa. Valmistautuminen kesän 2021 European Openiin on jo alkanut ja on hienoa päästä tekemään töitä näiden poikien kanssa. P02 ja P04 ikäluokissa on paljon pelaajatyyppejä, joilla on erinomaiset mahdollisuudet tulevaisuudessa saavuttaa paikka miesten maajoukkueessa ja toivottavasti moni pelaaja myös uskaltaa lähteä unelmien perään kansainvälisille pelikentille.”

Lisätiedot:

Ken Sirenius

Valmennuspäällikkö

0406746307

ken.sirenius(at)finnhandball.net

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.