Unelmien liikuntapäivä liikuttaa jälleen 10.5.

Koko Suomen yhteistä liikkumisen juhlapäivää, Unelmien liikuntapäivää, vietetään jälleen 10.5.2021. Korona-tilanteen jatkuessa tapahtumia ei tänä vuonna järjestetä, mutta voimme silti liikkua vastuullisesti. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen päivä, johon kuka tahansa voi osallistua. Päivän motto on sama kuin aina ennenkin: kaikki tavat liikkua ovat hyviä.

Unelmien liikuntapäivä toteutetaan viime vuoden tapaan sosiaalisen median kampanjana. Tehdään se tälläkin kertaa yhdessä ja vastuullisesti. Kannustetaan muita, jaetaan hyväksi koettuja tapoja liikkua poikkeusoloissa ja haastetaan yhdessä koko Suomi liikkumaan!

#unelmienliikuntapäivä 10.5.

Unelmien liikuntapäivä tarjoaa mahdollisuuden liikkua yhdessä, vaikka olisimmekin erillään. Seurat, koulut, työpaikat ja muut yhteisöt voivat kannustaa jäseniään liikkeelle esimerkiksi yhteisillä virtuaalisilla liikkumishaasteilla!

Jokainen voi osallistua Unelmien liikuntapäivään. Jaa oma liikkumisesi somessa tunnisteella #unelmienliikuntapäivä ja haasta kaverisi mukaan! Näin helppoa se on:

  1. Miten sinä liikut Unelmien liikuntapäivänä? Kerro se muille nappaamalla kuva omasta liikuntahetkestäsi 10.5.!
  2. Julkaise kuvasi Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä tunnisteella #unelmienliikuntapäivä. Voit lisätä omia aihetunnisteita ja osoittaa tukesi näin esim. seurallesi tai muulle yhteisöllesi.
  3. Voit myös haastaa kaverin mukaan tägäämällä! Kuka erityisesti tarvitsisi kannustusta tai inspiraatiota?
  4. Muista nauttia liikkumisen ilosta!

Unelmienliikuntapaiva.fi -sivustolta löytyy somekuvapohjia vapaaseen käyttöön. Materiaalit voit ladata sivuston aineistopankista.

Lisäksi sivustolta löytyy Inspiraatio-välilehti, johon on koottu liikuntavinkkejä kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille kaikenlaisiin olosuhteisiin. Eri toimijat voivat lähettää omat vinkkinsä nettilinkkeinä sähköpostitse osoitteeseen ulp@olympiakomitea.fi, ja lisäämme ne muille inspiraatioksi!

Teksti: Olympiakomitean tiedote