Tule mukaan kehittämään suomalaista käsipalloa

Suomen Käsipalloliiton tavoitteena on huolehtia lajin jatkuvuudesta sekä lisätä lajin tunnettuutta. Viemme suomalaista huippukäsipalloa maailmalle ja panostamme nuorisoon käsipallon tulevaisuutta ajatellen. Kehitämme myös harrastekäsipalloa, jotta käsipallo olisi lajina jokaisen saavutettavissa. Toimintamme kiteytyy kolmeen sanaan: huipulle, harrastaen ja intohimolla.

Valmennuspäällikkömme aloittaa kahden vuoden opintovapaan 1.8.2021 alkaen, joten muokkaamme organisaatiotamme hänen opintovapaan ajaksi. Haemme mukavaan joukkoomme huippu-urheilusta vastaavaa henkilöä sekä School Tour -toiminnasta vastaavaa henkilöä.

Haemme huippu-urheilusta vastaavaa henkilöä osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Huippu-urheilusta vastaavan henkilön toimenkuvaan kuuluu juniorimaajoukkuevalmentajien koordinointi ja työnohjaus sekä naisten ja miesten maajoukkueiden kehityssuunnitelman ja huippu-urheilustrategian toteuttaminen yhteistyössä päävalmentajien kanssa, valmennusvaliokunnan työnjohtaminen sekä liiton maajoukkuekalenterin suunnittelu ja toteutus.

Tehtäviin kuuluu myös yhteistyö Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön kanssa joukkuelajien asiantuntijaryhmän, pelianalyytikkoryhmän sekä valmennuspäällikköverkoston jäsenenä.

Suomen Käsipalloliitto tarjoaa tehtävään perehdyttämisen ja tuen huippu-urheilusta vastaavan toimen toteuttamiseksi parhaalla mahdollisella tavalla. Liiton kautta pääset näköalapaikalle huippu-urheilun parissa. Tehtävä on osa-aikainen ja määräaikainen 31.5.2023 saakka.

Haemme School Tour -toiminnasta vastaavaa henkilöä

School Tour -toiminnan tavoitteena on kasvattaa lajin harrastajapohjaa sekä lisätä lasten harrasteliikuntaa lajiin perehdyttämisen kautta kouluissa ja päiväkodeissa. Toiminnan kautta tavoitamme vuosittain yli 20 000 lasta.

School Tour -vastaava vastaa koulukäsipallokonseptin toteuttamisesta ja tuntien vetämisestä kouluissa sekä konseptin hallinnosta ja kehittämisestä. Tehtäviin kuuluu myös käsipalloseurojen tukeminen koulukäsipallokonseptin toteuttamisessa.

School Tour -vastaavan tehtävä perustuu tuntityöhön, joten vastaavan oma aktiivisuus ja tekemisen innokkuus ovat positiivisia plussia. Tehtävä on osa-aikainen, toistaiseksi 31.5.2022 asti.

Suomen Käsipalloliitto tarjoaa tehtävään perehdyttämisen ja tuen School Tour -vastaavan toimen toteuttamiseksi parhaalla mahdollisella tavalla. Liiton kautta pääset näköalapaikalle lajin tunnettuuden kasvattamisessa lasten ja nuorten parissa.

Työ vaatii hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, innostusta lasten ja nuorten kanssa toimimiseen, joustavuutta ja paineensietokykyä sekä hyvää suomen- ja ruotsinkielen osaamista. Liikunta-alan koulutus, käsipallo- ja seuratoiminnan tuntemus, kokemus järjestökentässä toimimisesta sekä muu kielitaito katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä. Oma auto on tehtävässä välttämätön.

Tehtävään valittavan henkilön tulee osoittaa soveltuvuutensa lasten ja nuorten kanssa toimimiseen rikostaustaotteella.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä/tehtävistä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen paivi.mitrunen@finnhandball.net 26.7.2021 mennessä.

Kirjoita viestikenttään joko Huippu-urheilu tai School Tour sen mukaan, kumpaa tehtävää haet.

 

Lisätietoja

Päivi Mitrunen

toiminnanjohtaja

050 555 7384

paivi.mitrunen@finnhandball.net