Tienaa tonneja seuralle Gymnaestradassa 12.-18.7.2015

Gymnaestrada – Rahaa, elämyksiä ja iloa!

Gymnaestrada on ainutlaatuinen voimistelufestivaali, joka järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa! Tämä kansainväliseltä osallistujamäärältään suurin koskaan Suomessa järjestettävä tapahtuma kerää 12.-18. heinäkuuta Helsinkiin 25 000 voimistelijaa yli 50 maasta aina harrastajista huippuihin.Gymnaestradan osallistujat majoittuvat Helsingin, Vantaan ja Espoon kouluilla. Haemme nyt seuroja, järjestöjä ja yhdistyksiä vastaamaan koulumajoituksesta.Yhdistyksesi ei tarvitse tuntea voimistelua lajina, vaan jäsentenne tulee olla asiakaspalveluhenkisiä sekä luoda ulkomaalaisille vieraille turvallinen ja iloinen ilmapiiri. Samalla yhdistyksesi tienaa rahaa valvonnasta sekä kioskin pidosta. Kouluja jaetaan yhdistyksille ilmoittautumisjärjestyksessä.

koulumajoitusvalvonnasta ja kanttiinista tonneja yhdistykselle

Kouluvalvonnasta on mahdollista tienata tonneja!

Kouluvalvonnasta saat seurallesi palkan 1100-1600 euroa ja voit lisäksi ansaita kanttiinin pidolla tuottoja mm. iltapalamyynnistä osallistujile esimerkkilaskelmalla 7200 euroa.

Esimerkkilaskelma kanttiinin tuotoista 300 majoittujan mukaan

Majoittujat ovat kouluilla 8 päivää. Jos jokainen 300 majoittujaa ostaa kanttiinistanne 3 € / päivä, on kanttiinin tuotto majoitusajalta 7200 €. Tämän esimerkin mukaan seurallenne tulee tuottoa 1100€ valvonnasta (pieni koulu) + 7200€ kanttiinista = yhteensä 8300 € (pois lukien kanttiinin tarvikkeiden hankintakulut).

Koulumajoitusvalvojat voivat olla vanhempia, huoltajia, tai muuta seuraväkeä, jotka työllään ansaitsevat rahaa seuralle. Kouluvalvojan on mahdollista päästä katsojaksi tapahtuman avajaisiin, Midnight Sun Specialiin sekä päätösjuhlaan, mikäli omilta työvuoroiltaan se on mahdollista.

Mitä enemmän väkeä saat seurastasi innostumaan koulumajoitusvalvonnasta, sitä lyhyempiä työvuoroja pystytte heille tarjoamaan. Mahdollista ikimuistoisia kokemuksia seuraväellesi, innosta mukaan ja tarjoa yhteisöllistä tekemistä koko seuralle!

Lue lisää kouluvalvonnasta ja ansaintamahdollisuudesta

Ilmoita yhdistyksesi mukaan tai kysy lisää:
vapaaehtoispäällikkö Katriina Sahala etunimi.sukunimi(at)wg-2015.com

Lähde vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoisena pääset kokemaan kesän 2015 parhaat festarit, nauttimaan tapahtuman ainutlaatuisesta ja iloisesta ilmapiiristä sekä lisäksi näkemään tapahtuman kulissien takaa. Työpanoksesi on tärkeä!Sinulla on mahdollisuus toimia järjestäjänä, vastaanottaa kansainvälisiä vieraita, tutustua ja verkostoitua, käyttää ja kehittää kielitaitoasi ja olla vaikuttamassa tapahtuman onnistumiseen!

Tarjolla on monipuolisia tehtäviä, joista saat arvokasta kokemusta. Vapaaehtoisista pidetään huolta ja he ovat tapahtuman onnistumiseksi ensiarvoisen tärkeitä! Tarjoamme työn ajaksi mm. vaatetuksen ja lämpimän aterian. Lue muista vapaaehtoisten eduista.

Tervetuloa tekemään tapahtumaa kanssamme!
Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi.