T2004 maajoukkueleiri

Leiri pidetään Kisakalliossa 7.-10.12. Leiri alkaa maanantaina klo 9.00 ja päättyy torstaina noin klo 17.30. Leirin aikataulu ja lista kutsutuista pelaajista ovat tämän postin liitteenä.  Ilmoittautumislinkit ja leirin lisätiedot löytyvät T04-maajoukkueen sivustolta. Käyttehän täyttämässä sivustolla olevan yhteystietokyselyn, jos ette vielä ole käyneet. Näin saamme varmistettua kaikkien ajantasaiset yhteystiedot.

T2004/2005 leiritykset ovat maajoukkuetoimintaa

Vaikka leiritämme yläkoulun yhteydessä, on leirit maajoukkuetoimintaa. Tulemme harjoittelemaan käsipalloa kahdesti päivässä ja Kisakallion järjestämät fysiikkaharjoitukset jäävät pois. Kisakallion ja Urhean asiantuntijat pitävät pelaajille edelleen oppitunteja ravitsemuksesta, psyykkisestä valmennuksesta sekä elämän hallinnasta. Uutena alueena tulee tällä kaudella mukaan valmennusoppi. Leiritykset ovat erittäin tärkeässä osassa valmistautuessa tyttöjen European Championships -turnaukseen kesällä 2021

Koulunkäynti

Leireillä järjestetään urheilijoille mahdollisuus tehdä koulutehtäviään, kuten ennenkin. Myös kokeiden tekeminen onnistuu leirin aikana. Kokeiden suhteen paras toimintatapa on antaa opettajalle Sinin yhteystiedot ja pyytää olemaan suoraan yhteydessä.

Jos sinulla on haasteita saada koulusta vapautus leiritykseen, olemme mielellään kouluun yhteydessä. Mikäli urheilija tarvitsee koulunkäyntiinsä erityistä tukea, tai leirin aikana tulee koulutehtävien suhteen jokin sellainen ongelma, johon tarvitsee opettajan apua, sitä on mahdollisuus saada pyydettäessä Kisakallion erityisopettajalta.

Työelämään tutustuminen (TET)

Kisakallion Urheiluopistolla on mahdollisuus suorittaa mahdollinen TET-jakso, olethan yhteydessä Siniin tällaisessa tilanteessa.

Kisakalliossa on edelleen huomioitu turvallisuusseikat koronaan liittyen. Voimassa on maskisuositus, joten kannattaa varata muutama maski per päivä leirille mukaan. Lisää koronaohjeita on sivustolla.

Jos teillä on jotain kysyttävää, olkaa yhteydessä.

 

Tervetuloa leirille!

 

Terveisin,

 

päävalmentaja Sam Kihlstedt, puh 040 827 9260

joukkueenjohtaja Sini Forsblom, puh 044 746 7452 tai 050 324 6981

fysioterapeutti Carolina Böckelman

 

Leirillie kutsutut pelaajat: Käsipallo T04 kutsutut pelaajat – Taulukko1

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.