T06 kauden 2022-23 aloitusleiri

T06 maajoukkue kokoontui Kisakalliossa viikonloppuleirille 11.-13.11.2022. Pelaajaringistä tämänkertaiseen leiriin osallistui 17 pelaajaa. Leirityksen teemaksi valmennusjohto oli valinnut aktiivisen puolustuspelin ja vastahyökkäykset. Leirillä purettiin kesän 2022 European Open onnistumisia ja kehityskohteita. Viikonlopun teeman mukaisesti, painopisteenä korostettiin yksilötaitojen kehittämistä seuraharjoittelussa ja pelaamisessa kohti kesän 2023 W17 EHF Championship turnausta. Leirillä päästiin harjoittelemaan kaikkia pelipaikkoja mukaansaadun maalivahtivalmentaja Sonja Koskisen vahvistuksella.

Kisoissa löydetty voimakas tahto heräteltiin eloon nopeatempoisilla harjoituksilla. Päävalmentaja Sam Kihlstedtin kommentit: ”vaikka meitä oli tällä kertaa pienempi ryhmä, päästiin hyvin treenaamaan suunniteltuja asioita. Pelaajat ottivat hyvin asioita ja tekemistä vastaan, sekä päästiin kokeilemaan teoriaa käytännössä esiemerkkien mukaisesti.”

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.