T02 Suomi – Viro 19-9 (10-5)

Alemman jatkosarjan viimeinen peli pelattiin Viroa vastaan. Tähän peliin Suomi tuli tiukalla peluutuksella, tavoitteena ainoastaan ottelun voittaminen.

Ottelun alkuminuutit menivät tasaisissa merkeissä ja Viron joukkueen turnauksen paras maalintekijä Polina Gorbatsjova oli alati vaarallinen. Suomen puolustuspelaaminen ja maalivahtipeli, joka turnauksen läpi on ollut hyvällä tasolla, alkoi tuottaa tulosta mitä pidemmälle ensimmäinen erä eteni.

Suomen maalissa aloittanut Stella Bruncrona pelasi melkein koko pelin todella hyvin kovan puolustuksen takana.

Vastahyökkäyksien avulla Suomi otti ensimmäisen erän nimiinsä 10-5.

Toinen erä oli suoraa jatkoa siihen mitä ensimmäisen 25 min aikana nähtiin. Suomi otti tasaisesti eroa vahvan puolustuspelaamisen ja vastahyökkäyksien avulla, mm. Alicia Eklund pääsi nauttimaan useamman kontran verran.

Turnauksen aikana on koko joukkuetta peluutettu ja pelaajia kierrätetty, jotta nuoret pelaajat pääsevät sisään kansainväliseen peliin.

Ottelunpöytäkirja: http://eurohandball.com/eopen/16/women/2018/match/1/075/Estonia+-+Finland

Huomenna perjantaina klo 11:30 paikallista aikaa Suomi kohtaa Färsaaret. Ottelun panoksen on sijat 16-17 ja tavoite on tietenkin aina voittaa turnauksen viimeinen ottelu.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.