T02 i Skopje dag 3/päivä 3

Dagbok dag 3

Morgonen började med en tidig väckning och coronatest kl 6:15. Alla negativa hipp hurraa!

Med morgonmål i magen blev det dags för träning. Efter dusch på hotellet blev det dags för en god lunch.

Matchförberedelserna sattes igång med bland annat hårflätning och power naps. Innan matchen hade vi en liten snack och peppande ord från tränaren. Så bar vi av till matchen med taggade spelare och musik på full volym.

 

Matchen började stark. Ivriga och kämpande spelare hittades överallt på planen. Hejaropen ekade i hallen och krigarglöden syntes i hela laget.

Matchen slutade 23-34 till Polen men vi kämpade hela matchen. Efter den tuffa matchen satte vi oss på bussen. Mat, stretch och matchanalys var kvällens program.

Alla rum fick en uppgift där de skulle ta reda på information om en sevärdhet som syns under bussresan. Vi valde att skriva om Jane Sandanski Arena som är vår spelhall. Det är hemma hall för RK Vardar och Mzt Aerodrom.

RK Vardar äger hallen som öppnades på 1980 talet och renoverades 2013. Det är inte bara en spelhall med 6500 sittplatser utan också ett hotell samt spa-center.

Det var allt för oss:) rum 406 Fanny och Hanna

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.