T00 matkapäiväkirja ja ottelurapportti Varnasta, päivä 4

Päivä alkoi aamupalalla kello 8.00, jonka jälkeen lähdimme kävelylle. Kävelyn jälkeen oli hieman lepoa ennen ottelupalaveria. Lounasta söimme 11.00 ja sen jälkeen lähdimme hallille. Lämmittely otteluun sujui erittäin hyvin ja koko joukkue oli sopivan latautunut.

Pidimme pään kylmänä koko ottelun läpi, vaikka Israelilaiset pääsivätkin välillä kaventamaan eroa. Pelissä näkyi että olimme valmistautuneet hyvin turnaukseen, niin treenileireillä, kuin Ruotsissa pelatuissa harjoitusotteluissakin. Kuviot onnistuivat ja meillä oli useita onnistumisia, hyökkäyspäässä sekä puolustuksessa. Roosa pelasi myös erinomaisesti maalissa. Voitto kotiin!

Ottelun jälkeen lähdimme hotellille ja ilta-ohjelmaan kuului illallinen sekä Caron vetämä venyttely. Rohkeimmat saivat myös kokeilla Bulgarialaista kansantanssia muiden joukkueiden pelaajien ja valmennusjoukkojen kanssa.

Samma på svenska ja nyt kohti Ukrainan kaatoa!
– Jessi och Fanny

ISR-FIN 24-29

Suomen joukkue aloitti turnauksen lepopäivällä lauantaina. Lohkomme muut joukkueet pelasivat ensimmäisen ottelun jo eilen. Joukkue todellakin odotti ensimmäistä ottelua ja lähti hyvällä latauksella ja asenteella kohti hallia.

Pääsimme hyvin otteluun mukaan alusta lähtien, sovitut asiat tehtiin huolella ja maalivahti Roosa Niemi teki loistavaa työtä tolppien välissä. Puoliaika tulos 14-17 ja lopputulos 24-29.

Päävalmentajan kommentit ottelusta

Hyvä asenne meidän tytöiltä. Moni harjoiteltu asia toimii hyvin, samalla tunnemme, että on asioita joita voimme tehdä paremmin. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, odotamme huomista Ukrainaottelua.

Joukkueen kokonpano ja (maalit)

    1. Alina Stendahl, 3. Matilda Sjöstedt, 4. Ellen Norrgrann (7), 5. Jessi Laasio (1), 7. Sara Falck, 10. Anna Westerlund (2+4), 11. Fanny Axberg, 12. Roosa Niemi, 15. Linn Wentzel (4), 16. Kira Itkonen, 18. Nicolina Fredriksson, 21. Janica Sjöström (2), Malena Heikkinen (7), 23. Linnea Aula (2)

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Malena Heikkinen

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.