Suomi heräsi toisella puoliajalla

P00 maajoukkueen kolmas alkulohkon peli EM-karsintaturnauksessa Georgian Tbilisissä ei alkanut odotusten mukaan. Vastustaja Valko-Venäjä voitti ottelun 35-19 (19-9). Valko-Venäjän hyökkäysmylly alkoi heti ottelun alusta sellaisella voimalla, että Suomen pojat olivat helisemässä. Myös hyökkäyspäässä Valko-Venäjän korkea puolustus aiheutti Suomelle harmaita hiuksia koko ensimmäisen erän

Toisella puoliajalla kentälle tuli uudistunut Suomi. Suomen puolustus repi, raastoi ja taisteli intohimolla, mitä se teki perjantaina Georgiaa vastaan. Myös hyökkäyksessä mentiin väleihin sellaisella asenteella, että aina tapahtui positiivia asioita. Valko-Venäjä oli kuitenkin jo liian kaukana, joten heidän oli melko helppo kontrolloida pelin tapahtumia.

Valmentajan, Jaakko Horellin, kommentti: Toisen puoliajan pelitason nousu oli positiivinen asia. Ensimmäisellä puoliajalla oli kuitenkin liian kevyttä pelaamista, josta oli vaikea nousta pelamaan ottelun voitosta. Tosi kypsä taistelutahdonkäännös toisella puoliajalla, josta on hyvä jatkaa eteenpäin.

Suomen parhaana palkittiin Joonas Klama, joka tuli vartioimaan Suomen maalia pelin 15. minuutilla.

Suomen seuraava ottelu on Kreikkaa vastaan torstai klo 17.00 paikallista aikaa.

Kokoonpano ja maalintekijät: Tommi Haverinen, Mikael Manderoos, Edward Hammarberg, Santeri Maijala 4, Robert Bäckman, Ronny Nummelin, Lasse Louevuo, Miska Henriksson 3, Eero Laine 3, Oliver Nordlund 1, Oscar Snellman, Joonas Klama, Henry Juslin 4, Edvard Tilles, Edwin Voutilainen, Kalle Kankaanpää 4

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.