M18 9.8.2022 Craiovassa

Suomen P04 varmisti välieräpaikkansa murskavoitolla Iso-Britanniasta!

M18 käsipallomaajoukkue jatkoi European Championship-turnaustaan vakuuttavalla voitolla Britanniasta. Hieman uneliaan alun jälkeen Suomi käytti ensimmäisen aikalisänsä jo viidennellä peliminuutilla Britannian onnistuessa sinnittelemään tasoissa aina lukemiin 7-7. Tästä Suomen puolustaminen taas aktivoitui ja lukuisat pallonriistot ja vastahyökkäykset siivittivät Suomen puoliaikajohtoon lukemissa 11-21.

Ottelun toisella puoliajalla maajoukkue pääsi harjoittelemaan kuvioitaan tulevia koitoksia varten ja onnistumisia saatiin haettua laajalle rintamalle kuormituksen jakamisen lisäksi. Ensimmäiset maajoukkuemaalinsa pääsivät myös tekemään William Sjöholm, Urho Viita ja Niko Hållman. Lopputulos kirjattiin Suomelle ansaitusti lukemin 22-43. Suomen parhaana maalintekijänä riehui Fredrik von Troil 11 maalillaan, joka palkittiin myös Suomen parhaana pelaajana.

Suomen parhaana palkittiin Fredrik von Troil, joka odottaa jo torstaista Romanian kohtaamista:

Alussa meillä oli vähän vaikeuksia, mutta onneksi päästiin paremmin peliin nopeasti mukaan ja kontrapeli toimi hyvin. Torstaina Romaniaa vastaan saadaan taas painaa täysillä ja joukkueessa on hyvä ja odottava fiilis!

Maalintekijät: Fredrik von Troil 11, William Malkamäki 7, Liam Ranta-Aho 6, Joel Hagström 3, Jakob Meinander 3, Niko Hållman 3, Urho Viita 2, Joona Tamminen 2, William Sjöholm 2, Jussi Hofmann 1
Maalivahdit: Eetu Nokkala 10/25 = 40% ja Oliver Sandin 6/13 = 46%

Ottelun tilastot kokonaisuudessaan EHF:n sivuilta. Keskiviikkona joukkue viettää ansaittua käsipallovapaapäivää tutustuen Craiovaan ja torstaina haastetaan isäntämaa Romania lohkovoitosta klo 19.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.