Suomen Käsipalloliitto ja Kon-Tiki Tours matkaavat yhdessä tammikuun 2020 Tukholman EM-kisoihin

Suomen Käsipalloliitto ja Kon-Tiki Tours / Björk & Boström Urheilumatkat ovat solmineet yhteistyösopimuksen käsipallofaneille suunnattujen matkojen ja tapahtumien järjestämisessä.

Käsipalloliiton toiminnanjohtaja Päivi Mitrusen mukaan yhteistyöllä halutaan vauhdittaa käsipalloyhteisön fanimatkoja ja tapahtumia. ”Faneja yhdistävät elämykselliset matkat ja tapahtumat vahvistavat käsipalloperheen yhteisöllisyyttä ja houkuttelevat myös uusia seuraajia mukaan”, Päivi sanoo ja jatkaa: ”käsipallofanit matkustavat paljon, mutta yhdessä lajimatkoista saadaan vielä antoisampia.”

”Käsipallo on maailmalla iso laji ja sen suosio Suomessa on nousussa. Sekä seura- että maajoukkueet ovat näyttäneet lupaavia otteita viime vuosina. Haluamme olla mukana edistämässä lajin menestystä ja laajentamassa sen seuraajajoukkoa”, sanoo Kon-Tiki Toursin yrittäjä-toimitusjohtaja Timo Saranpää. ”Kon-Tikille ja tytäryhtiö Björk & Boström Urheilumatkoille yhteistyö avaa uusia mahdollisuuksia kehittää meille tärkeää urheilumatkasegmenttiä. Lähdemme innolla rakentamaan käsipallon fanimatkatarjontaa yhdessä SKPL:n ja seurojen kanssa”, lisää Timo.

Käsipalloliiton ja Kon-Tiki Toursin yhteistyössä kehitetään myös liiton yhteistyökumppaneille suunnattua kisamatkatarjontaa.

Sopimuksella ei ole vaikutusta Käsipalloliiton liikematkayhteistyöhön.

 Suomen Käsipalloliitto (SKPL) on käsipallon kansallinen lajiliitto. SKPL palvelee noin 30 seuraa ja yli 4200 aktiivista sarjapelaajaa. SKPL on toiminut itsenäisenä lajiliittona vuodesta 1941 ja on Euroopan Käsipalloliiton (EHF) ja Kansainvälisen Käsipalloliiton (IHF) jäsen.

Kon-Tiki Tours on suomalainen, yksityinen räätälöityjä teemamatkoja eri puolille maailmaa tekevä ryhmämatkatoimisto ja Suomea maailmalle markkinoiva incomingtoimisto. Kon-Tikin tytäryhtiö Björk & Boström Urheilumatkat on erikoistunut eri lajien urheilumatkoihin eri puolille maailmaa. Kon-Tiki Toursilla on toimistot Helsingissä, Turussa, Rovaniemellä ja Kuusamossa. Kon-Tiki Toursin tuotemerkkejä ovat myös Matkaseniorit, Trio Travels ja Kon-Tiki Finland.

 

Lisätietoja:

Suomen Käsipalloliitto ry (SKPL), Päivi Mitrunen, 050-555 7384, paivi.mitrunen@finnhandball.net

Björk & Boström Urheilumatkat, Kimmo Kannas, 040-900 3444, kimmo.kannas@bjork-bostrom.fi

Kon-Tiki Tours, Timo Saranpää, 050-5236 005, timo@kontiki.fi

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.