OPISKELUAPURAHA YLI 80 HUIPPU-URHEILIJALLE – PUOLUSTUSVOIMIEN URHEILUKOULULLE VUODEN URATEKO-PALKINTO

Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö (URA) jakoi tänään Pohjois-Haagan yhteiskoulussa pidetyssä tilaisuudessa 83 urheilijalle opiskeluapurahan lukuvuodelle 2015-2016. Vuonna 1972 presidentti Kekkosen toimesta perustetun säätiön tarkoituksena on edistää urheilijoiden ammatinvalinnan ja ammattiin valmistautumisen hyväksi tehtävää työtä sekä tukea aktiiviuransa lopettaneiden urheilijoiden kouluttautumista. URA-säätiö on jakanut opiskeluapurahoja yhteensä jo yli 4 miljoonan euron edestä.

 

Lähes 400 urheilijaa haki apurahaa

 

URA-apurahaa lukuvuodelle 2015-16 haki ennätyksellisen suuri määrä urheilijoita. 393 hakijasta apurahan saajiksi valikoitui 83 huippu-urheilijaa. Opiskeluapurahan saajat edustavat kesä- ja talviolympialajeja, ei-olympialajeja ja vammaisurheilua yhteensä 34 lajista.

 

 

Käsipallo

Fredrik Forss Aalto-yliopisto HC West, Kauniainen

Richard Sundberg Hanken Svenska Handelshögskolan HC West, Kauniainen

 

Lisätiedot:

http://www.sport.fi/system/resources/W1siZiIsIjIwMTUvMTIvMDgvMTRfNTdfNTNfNjIzX1VSQV9hcHVyYWhhbnNhYWphdF8yMDE1XzIwMTYucGRmIl1d/URA%20apurahansaajat%202015-2016.pdf

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.