Nuorten maajoukkuevalmentajan haku

Tyttöjen 2002/2003 maajoukkue hakee  päävalmentajaa

Käsipalloliitto uudistaa maajoukkuetoimintansa. Yhtenä osana uudistamista on syyslukukaudella 2016 yläkoululeiritykset yhteistyössä Kisakallion Urheiluopiston kanssa. Yläkoululeiritykset ovat osa uutta maajoukkuepolkua, jonka tarkoitus on auttaa nuoria kasvamaan urheilijoiksi. Leiritykset ovat olympiakomitean koordinoima ja hyväksymä leiritysmalli, jonka järjestävät yhteistyössä urheiluopistot, urheiluakatemiat ja lajiliitot. Yläkoululeirien tavoitteena on auttaa huipulle pyrkiviä urheilijoita ja heidän valmentautumista sekä tukea urheilijoiden opiskelua.

Käsipallon yläkoululeirityksiä tullaan järjestämään 4-5 kappaletta per maajoukkue elokuun ja toukokuun välillä. Jokaiselle leirille osallistuu noin 50 poika- ja tyttöpelaajaa. Maajoukkuetoiminnan alkaessa pelaajat leireille valitaan yhteistyössä liiton ja seurojen valmentajien kanssa.

Suomen Käsipalloliitto hakee nyt valmentajaa mukaan nuorten maajoukkueohjelman osaan ”Kasva urheilijaksi”.

Nuorten maajoukkuetoiminnassa mukana oleville ei makseta tehtävästä palkkaa, mahdolliset kulukorvaukset ja päivärahat maksetaan.

Maajoukkuevalmennus on antoisaa ja haastavaa sekä merkittävä lisä käsipallovalmentajan CV:ssä.

Kerro käsipallotaustasi ja -osaamisesi vapaamuotoisesti  sekä lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 15.6. osoitteeseen:

ken.sirenius(at)finnhandball.net

Lisätietoa tehtävästä saat Keniltä sähköpostitse tai soittamalla 040-6746307

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.