Naisten maajoukkueen Alexandra Roos lopettaa pelaajauransa

Naisten maajoukkueen monivuotinen luottopakki, Alexandra ”Allu” Roos, ilmoittaa omalla FB-tilillään lopettavansa pelaajauransa. Alexandra Roos, joka täyttää kesäkuussa 30 vuotta, on pelannut naisten maajoukkueessa peräti 54 maaottelua ja tehnyt yhteensä 183 maalia (tilastoykkönen maalintekijöissä).

Allu on naisten maajoukkuetilastossa toinen, heti Linda Cainbergin jälkeen ja ennen Sonja Koskista. Allu, Linda ja Sonja ovat ainoat naiset, jotka ovat pelanneet yli 50 naisten maaottelua ja näin ollen omaavat Käsipalloliiton Yleispääsykortin.

Allu pelasi GrIFK:ssa, matka käsipalloilijana vei hänet jo nuorena Norjan kautta Ruotsiin Skövdeen ja lopulta Skara HF:ään.

Allu kertoo facebook-sivuillaan tehneensä raskaan lopettamispäätöksen kun joutui muutama viikko sitten taas polvileikkaukseen.

Suomen Käsipalloliitto ja naisten maajoukkue kiittää Allua, sisupussia ja tsempparia, parhaasta päästä ja toivottaa voimia kuntoutukseen ja toivottaa tervetulleeksi kannustamaan maajoukkueita!

#käsipallo #finnhandball #alexandraroos

 

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.