LähiTapiola jatkaa Käsipalloliiton pääyhteistyökumppanina

Suomen Käsipalloliitto ja LähiTapiola ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka mukaisesti LähiTapiola jatkaa liiton pääyhteistyökumppanina kausilla 2015–2016 ja 2016–2017.

LähiTapiola toimii suomalaisen juniorikäsipallon sekä miesten SM-liigan, miesten maajoukkueen ja naisten SM-sarjan pääyhteistyökumppanina.

”Juniorikäsipallon LähiTapiola School Tour -kiertueeseen kuuluu syksyn ja kevään aikana tehtävät vierailut noin sataan kouluun, minkä ansiosta tapaamme noin 12 000 lasta ja nuorta. LähiTapiola näkyy myös nuorten Final Four -lopputurnauksissa sekä kesäisin järjestettävillä nuorten maajoukkueiden Suurleireillä”, toiminnanjohtaja Päivi Mitrunen Suomen Käsipalloliitosta kertoo.

Suomen Käsipalloliiton ja LähiTapiolan yhteistyö jatkuu nyt neljättä vuotta.

”Haluamme tukea lasten ja nuorten liikuntaharrastusta, tarjota miesten ja naisten joukkueille entistä paremmat edellytykset menestykseen sekä tuoda esille rooliamme liikunnan ja urheilun vastuullisena taustavoimana”, johtaja Arto Heinonen LähiTapiolasta sanoo.

Tiedote kokonaisuudessaan tästä:

Käsipalloliitto ja LähiTapiola jatkavat yhteistyötään

 

Jopa 5% Bonusta LähiTapiolan vakuutuksista.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.