KyIF:n joukkueille menestystä Irsta Blixten -turnauksessa

KyIF lähti viiden joukkueen voimin Ruotsin Västeråsissa 6.−8.4. pelattuun suuren Irsta Blixten –junioriturnaukseen. Turnaus keräsi Västeråsiin peräti 430 joukkuetta Ruotsista, Suomesta ja Norjasta. Vuonna 2004 syntyneet pojat voittivat turnauksen, ja B-tytöt 97 saavuttivat hopeaa.

Pojat 04 joukkueen ensimmäisestä ulkomaanturnauksesta ei olisi voinut koitua mahtavampaa kokemusta! Finaalivastustaja IFK Nyköping 1 antoi hyvän vastuksen KyIFin kuitenkin viedessä voiton kirkkaasti 15−8. KyIF:n joukkueesta ottelun pelaajaksi valittiin ansioituneesti Lucas Lundqvist, joka oli ruotsalaislle täysin pitelemätön. Rasmus Lindell KyIF:in maalissa oli kuin muuri tolppien välissä.

Kotiin viemisinä oli iloiset pojat, iloiset vanhemmat, hieno lasipokaali ja ylpeät valmentajat.

KyIF:n TD-02 osallistui ensimmäistä kertaa Irsta Blixten:iin 4.-6.4.2014, mutta jo nyt voi sanoa että varmaan tullaan toistekin. Tie kuitenkin nousi pystyyn ennen 1/4-finaaleita. Matkalla kotiin joukkue oli yhtä mieltä – matkan parasta antia olivat pelit ja se, että joukkue sai olla yhdessä!

KyIF:n BT-97 osallistui myös ensimmäistä kertaa tähän turnaukseen. Emme todellakaan uskoneet että pääsemme finaaliin asti. Finaalissa BT-joukkue hävisi Västerås Irstalle 17−10. Mahtavaa pelata finaali Bomardier-hallin isolla pääkentällä. Ottelun aikana kuului Suomi, Suomi -kannustuksia. Ikäluokassa BT hopea on mahtava saavutus!

Järjestäjille täytyy antaa täysi 10. Kaikki toimi

KyIF:n 2004 syntyneet voittivat turnauksen. Onnittelut!

KyIF:n 2004 syntyneet voittivat turnauksen. Onnittelut!

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.