KyIF ja Atlas saivat seuratukea

Seuratukipäätökset julkaistiin tänään, ja käsipalloseuroista tukea myönnettiin Kyrkslätt IF:lle 29 000 euroa ja IF Helsinge Atlakselle 10 000 euroa. Yhteensä kuusi seuraa haki tukea.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt viisi miljoonaa euroa seuratukena liikunta- ja urheiluseuroille. Avustukset myönnetään veikkausvoittovaroista. Tukea myönnettiin 378 hankkeelle ja yli 50 eri lajin toimintaan. Myönnettyjen avustusten suuruus vaihteli 1 100 eurosta 30 000 euroon. Liikunta- ja urheiluseurojen toiminnan kehittämiseen tarkoitettuja avustuksia jaettiin yli miljoona euroa enemmän kuin edellisvuonna. Seuratuki on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen perustoiminnan kehittämiseen. Seuratuen pääpainotus on mahdollistaa liikunnan harrastaminen kaikille lapsille ja nuorille sekä edistää liikunnallisen elämäntavan omaksumista ohjatun seuratoiminnan kautta. Painopisteenä on lasten ja nuorten liikunta sekä perheliikunta. 

Viime vuonna seuratukea sai Akilles.

Kaikki myönnetyt avustukset

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.