Kauden 2020-21 lisenssit ja vakuutukset ostettavissa 1.7. alkaen – lisenssivakuuttaja vaihtuu

Kauden 2020-21 lisenssit ja lisenssivakuutukset ovat ostettavissa 1.7. alkaen. Lisenssit ja vakuutukset -sivulle on koottu kaikki olennainen tieto: https://finnhandball.net/kilpailutoiminta/lisenssit/

Pelaajalisenssien kohdalla suurin muutos on turnauslisenssin ja kerholisenssin tuominen mukaan valikoimiin. Turnauslisenssi on tarkoitettu pelaajille, jotka osallistuvat seurojen järjestämiin turnauksiin, mutta eivät liiton sarjoihin. Kerholisenssi on pelaajille, jotka osallistuvat vain oman seuransa toimintaan. Molempiin lisensseihin on tarjolla myös edullinen lisenssivakuutus.

UUSI LISENSSIVAKUUTTAJA

Käsipalloliitto solmi keväällä yhteistyösopimuksen vakuutusmeklari Aon Finland Oy:n kanssa, jonka tehtäväksi tuli kilpailuttaa käsipallon lisenssivakuutus. Kilpailutuksen tulosten perusteella Liitto valitsi lisenssivakuuttajaksi alkavalla pelikaudelle 1.7.2020-30.6.2021  Chubb European Group SE, sivuliike Suomessa.

Valinnassa vaikuttivat useat seikat, joiden osalta kentältä/pelaajilta on tullut muutostoiveita. Vaihdon myötä saavutettiin mm. seuraavia etuja:

  • Jatkossa pelaaja voi itse valita lääkäriaseman ja hoitopolun.
  • Käsipalloliitto saa paremmat mahdollisuudet pitää vakuutuksen hinta vakaana ja mielellään saada kustannusta jopa alemmas. Jo nyt kaikkien lisenssivakuutusten hinta on alempi kuin viime kaudella.
  • Lisenssivakuutukseen tarjotaan nyt myös vaihtoehto, jossa leikkaukset hoidetaan julkisella sektorilla, mikä osaltaan mahdollistaa edullisemman vakuutusmaksun
  • Ratkaisun myötä tulee mahdolliseksi kerätä ja analysoida paremmin vahinkoihin liittyvää dataa ja käyttää tietoa hyväksi harjoitusmenetelmien kehittämisessä vähemmän riskialttiiksi

Vakuuttajan vaihtuminen tulee toki näkymään myös käytännön toimintatavoissa seuraavasti:

  • Lisenssi ja siihen liittyvä vakuutus ostetaan edelleen SuomiSportin kautta, tarjolla tulee olemaan Chubbin vakuutus
  • Uuden lisenssivakuutuksen myötä vahingot käsittelee urheiluvahinkoihin erikoistunut vahinkokäsittelijä PV Vahingonkäsittely. Vahingot ilmoitetaan jatkossa heidän nettisivujensa kautta, mistä löytyy tarkemmat ohjeet lisenssit ja vakuutukset sivuilla.

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.